GTB nieuws 26 januari 2023

Jan. 26, 2023
GTB 827.

DE ECHTE WAARHEID ROND DE ANTARTICA EXPEDITION VAN ADMIRAAL BIRD EN ADMIRAAL NIMITZ.

Ik heb Jarenlang details opgezogen van deze “expeditie” en ben jarenlang bedrogen en belogen. Toen in 1942 Duitsland in zijn volmacht stond, was er een afdeling van het leger en bedrijfsleven wat zich concentreerde op Antarctica. De Duitsers hadden al vroeg in de jaren ‘30 of misschien nog eerder contact met extra terrestrials.

Zij werkten samen met deze aliens ( Repto’s) en bouwden al aan 8 verschillende ruimte vaartuigen. In ruil voor deze techniek zullen zij wel offers gebracht moeten hebben aan de aliens.

Zij verplaatsten hun schotel activiteiten naar Antarctica, daar waar de Aliens 2 grote ondergrondse steden hadden. Tijdens operatie paperclip uitgevoerd werd, om wetenschappers weg te halen uit Duitsland, aan het einde van de oorlog, werden duizenden nazi wetenschappers naar Antarctica gebracht met de u boten. Ook ging een deel naar de Russen, een deel ( geschat 5 % ) naar de USA en een deel naar Zwitserland. ( daar heb je de basis van de Nazi bazen in Swiss over de Ukraine.) Remember dat na de oorlog ca. 100 Uboten “ verdwenen” waren.

Zoals U weet, werd Hitler ook met een U boot naar Argentina vervoerd als deal met de Russen, USA en de Engelsen
De USA kwam achter de info van Antarctica. Men besloot een gigantische vloot samen te stellen, om met een klap Antarctica schoon te vegen.

Men had het steeds over expeditie groep van 1 onderzeeboot, een kleine vliegtuig carrier met ca. 30 vlieguigen, een tiental oorlogsschepen en in het totaal 5000 mariniers. Maar niets is minder waar. Er was een ongekende grote battle groep samengesteld onder leiding van 2 Admiraals, Nimitz en Bird. Er namen 400 vliegtuigen aan deel. Afgesproken was, dat Nimitz Antarctica vanuit de andere kant zou aanvallen met boten en 200 vliegtuigen en Admiraal Bird, met zo’ n zelfde hoeveelheid zou van uit de Atlantische Oceaan aanvallen.

Het werd een debacle. Beide legermachten werden aangevallen door UFO’s en bijna alle vliegtuigen vernietigd en alle boten tot zinken gebracht door de superioriteit van de Ufo’s. Men zocht direct de aftocht
met het voornemen er nooit meer naar toe te gaan.

De Secretaris van Defensie. Mr. Forestal, die de aanstichter was van de actie, werd later in New York uit het raam van een wolkenkrabber gegooid. Zijn moord is nooit opgehelderd geworden.
Het is nu ook duidelijk, hoe het kan dat er op de maan een basis in de vorm van een hakenkruis werd gefotografeerd..

Later heeft men wel een deal kunnen maken met “ Nieuw Schwabenland, zoals de Duitsers hun basis op Antarctica noemde. Tot op heden geldt er nog steeds een verboden vliegtuig zone. Later werd ook bekend dat Hitler de nieuwe Ufo wapens niet in Wereldoorlog 2 mocht gebruiken van de Repto Aliens.

Het is nu ook logisch dat men elders in ons zonnestelsel basissen heeft gevestigd en dat de wereld bevolking volledig belazerd is geworden met de oude Apollo meuk waarmee men naar de maan ging. Herinner hierbij dat Armstrong verklaarde, dat hij op een oude fiets naar de maan gestuurd werd, terwijl de militairen daar in Ferrari rond reden.

Weer een stukje grotere waarheid blootgelegd.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.