GTB nieuws 27 januari 2023

 

Jan.27, 2023
GTB 828.

EEN NEUTRONEN BOM OP DAVOS ? REARLY…..?

Welnu, dat was het gerucht wat de ronde deed in het huis van de WEF.
Zij worden nerveus. Als je dat bericht ziet hoop je dat het waar is.
Dan zijn er heel wat kwaadwilligen opgeruimd in een klap.

Nu leidde het tot een regen van afzeggingen op het laatste moment.
Men voelt zich gejaagd, men voelt nattigheid…u moet niet vergeten dat veel regeringen tot in de vijfde echelon iets op hun kerfstok hebben waarmee zij afgeperst worden door de Cabal ( incl. WEF, WHO, CFR, CIA, NSA etc. etc.)al die personen staan onder afpersing, omkoping en kunnen geen kant meer op.

Ook aan oppositie zijde zien wij hetzelfde, ook zij worden afgeperst en gemanipuleerd, zodat het regeren geen oppositie ondervindt, alleen hier en daar een enkeling, die zijn mond open doet.
Echter er zijn de White Hats, een gedeelte van de gnostic illuminati, die zich hevig verzetten tegen hun broeders en daar succesvol in zijn.

Dat mag ook na duizenden jaren van onderdrukking en bedriegerij en manipulatie.
U kunt binnenkort de bewijzen zien van deze successen. Biden gaat aftreden, Kamela Harris volgt niet op , maar Kevin McCarthy wordt een moment President, maar bereid nieuwe verkiezingen voor die waarschijnlijk al in Maart, April gaan plaatsvinden.

Dan komt de echte Trump uit de Chayenne mountain basis, in Colorado, waar hij sinds 2020 verblijft en wordt President. Die nep Trump golft en is altijd zonder Melania, dat is de cabal kloon./ dubbelganger.

Op het financiële vlak vindt er een enorme omwenteling plaats. De onbekende leider van de financiële wereld , onder de naam M 1, wordt na 2500 jaar gedwongen zijn omense macht af te geven aan consortium van de White Hats. Dat betekend dat de financiële tirannie aan zijn eind komt.

Dan gaat de plastic master paus aftreden en justin Castro Trudeau, die zijn broeder heeft vermoord om president te worden van Canada, ook hij gaat het gevang in, en komt er nooit meer uit.

De white Hats maken nu overal ter wereld de tunnels schoon. Zelfs voor de kust van Japan vonden laatst 5 aardbevingen plaats, waar dat nooit is gebeurd. Je kunt de artificial aardbevingen herkennen aan eerst de grote spike (de ontploffing) waarna de afzwakking komt.

Bij echte aardbevingen zie de opbouw van de spike plaats vinden dan de grote klap daarna weer de afzwakking.
De ontwikkelingen volgen zich nu snel achter elkaar op. Dat is een goed teken. Houdt uw ogen en oren goed open….en doe mee waar je kunt.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.