GTB nieuws 28 januari 2023

Jan. 28, 2023
GTB 829.

ER IS VEEL MEER AAN DE HAND, DAN U DENKT. GELOOF MIJ MAAR.

WAT DE GEMIDDELDE BURGER VOORGESCHOTELD WORDT is eigenlijk een lachertje. Niet, dat U daar iets aan kunt doen. U wordt simpelweg niet geinformeerd. Daarom zijn wij, als berichtgevers en info brengers constant aan het graven naar meer info.

Dat er meer is, veel meer, dat staat voor mij vast. Wij worden bezig gehouden met sport en spel en nietszeggende en doelloze oorlogen, die men aan de praat wil houden met de daarbij behorende vernietigingsdreigingen. Men houdt ons in de show bezig.

Maar nu het essentiële. Wij weten dat wij geprobeerd hebben alien basissen te vernietigen. Dat is dus Antarctica met zijn Duitsers en zijn Aliens, dat is de Dulse Base, in California, waar wij tijdens het boren toevallig op stootten. En dan zijn er de treaties die met aliens gemaakt zijn in ‘54 met Eisenhouwer. Dan het gebeuren in Roswell met Ufo’s allemaal bewijzen die op meer duiden.

Men vindt doodshoofden met uitbouw ( ander Ras) men houdt reuzen geraamtes weg van ons met reuzen, van 3-4-5 meter of meer. Men vindt sporen van oude civilisaties, en men houdt dit allemaal weg voor ons.

Insiders zoals Benjamin Fulford, Kerry Cassidy, Carl Sagan, Heynek en velen anderen wijzen op heel wat anders. Onze geschiedenis is vervalst, gedeeltelijk verzonnen en gewijzigd. En wij, goedgelovig en tolerant, als wij zijn, nemen alles zonder protest in ons op, wat ons voorgehouden wordt.

De Big pharma houdt ons ziekelijk, en houdt echte medicijnen achter..
Zij hebben alles wat zo’n beetje omgekocht kan worden, omgekocht.!

Wij slikken in het volste vertrouwen alles wat de “door ons gekozen” regering ons voorgehouden wordt. De “zogenaamde” demokratie bestaat eigenlijk niet. Het is een smookscreen, een spel met betaalde spelers.
Het ergste is, dat er ook deelgenomen wordt door mensen, die echt geloven dat er Democratie is, en dat maakt het zo moeilijk voor de gemiddelde mens om het geheel te doorzien.

Zelf heb ik deelgenomen aan partij congressen, maar heb de machteloosheid van het individu gezien en het bespelen door de partij top van het congres. Een grote voor het buitengebeuren geënsceneerde voorstelling. Gemanipuleerd en bespeeld tot in de bones.

De grote waarheid is, en daar zullen wij straks aan moeten dat wij bespeeld worden door extra terrestrial rassen, die zich in de aardkorst hebben gevestigd en zich in duizenden jaren gemengd hebben met onze rassen.

Dat klinkt allemaal ongelofelijk, maar begin daar maar eens over na te denken. Rassen die ons al tienduizenden jaren bestuderen en manipuleren, om wat voor reden dan ook. In hoeverre deze sluier zal worden opgelicht is weer het machteloos afwachten, wat men voor ons beslist. Velen weten niet, dat in 1942 Losangeles, San Francisco belaagd werd door honderden Ufo’s, waarop het leger alle granaten verschoot.

Die spatten uit elkaar, door een Electro magnetisch scherm onder de Ufo’s, het was een waarschuwing van onbegrensde macht.

U heeft daar nooit iets van gehoord, terwijl het open en bloot gebeurde… en geen klein dingetje was.
Heus, zij zijn er al een hele tijd. Wen er maar vast aan, dat er meer achter zit.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.