GTB nieuws 29 januari 2023

 

Jan 29, 2022
GTB 830.

WAT IS DE PLAATS VAN HET WEF en de WHO in dit hele gebeuren van bericht 829.

Welnu, het zijn speciale onderdrukkingsmechanisme in het leven geroepen door Khazarian Maffia, die op zijn beurt weer optreden namens de 13 illuminati families ( lees freeMasons) en deze treden weer op, aangestuurd door contactees met extra terrestrial groepen , die zich er tussen hebben gemend, ten einde de machtsstructuur te besturen.

Dan zijn er verschillende ET groepen. Die elkaar ook onderling dwarszitten. Dreco’s, Repto’s, Greys – verschillende soorten-, Nordics, Tall Whites, Orions, Anunaki, etc. etc. zij hebben lange histories van aarde verblijf, waarna zij de ruimte opzochten, ook zijn er afstammelingen van vorige civilaities in de aardkost gekropen, omdat voorheen aan de oppervlakte niet meer te leven was, door de oorlogen die zij voerden.

Onderling. Want wat dat betreft is er nog niet veel veranderd. De een wil de ander overheersen. U kent dat wel…. !!!!
Meer weet ik er niet van., jawel allerlei verhalen van insiders, maar die zijn niet verifieerbaar. Dus het heeft geen zin allerlei veronderstellingen te doen.

Dus het WEF, ook een particuliere opgezette organisatie, gefinancierd door de Rockefellorsen, de Rothschilds, is een organisatie om het veldwerk te doen. Dus hun leden zijn de varkens (cochon) die het rotte werk opknappen. Tenminste dat proberen zij.

Zij worden rijkelijk betaald met hoge functies en voldoende afgeperst om hun werk te kunnen doen. Val je buiten de boot, welnu dan is dat het einde voor je. Hartverlamming, ongelukken, vliegtuig crashes, vergiftigingen en zogenaamde zelfmoorden. Zij hebben een ongebreidelde macht.

Toen Armstrong landde op de maan, en omringd werd aan de craterrand door 7 grote zwevende extraterrestrial ruimte vaartuigen met daaronder honderden repto’s, die hij bedreigend noemde, Toen plantte hij allereerst een schild van 80 cm op de grond, een symboliek van de free Masons, daarna pas plaatste hij de Amerikaanse vlag.

Dus de Amerikaanse vlag is onderdanig aan het free masons symbool. Maar daar hebben wij natuurlijk niets van kunnen zien. Maar deze info is uitgelekt door klokkenluiders van de FreeMasons.

Het is maar een klein voorbeeldje van de macht misleiding, die wij met z’n allen ondergaan. Van de Repto’s hebben wij ook niets gezien, laat staan van de sterren. De hele achtergrond op de landingsfilm is zwart gemaakt. ( klokkenluiders info) zoals de Q forces aangeven. Hun kinderachtige symbolieken, ten einde Lucifer, hun grote god, te behagen wordt hun ondergang.

Deze machtsstructuren werden eerder al blootgelegd en zullen straks de mensheid de ogen openen. Velen onder U kunnen niet geloven dat deze machtsstructuren bestaan. Want zij zijn er nooit mee geconfronteerd geworden.

Dat is ook de moeilijkheid van de mensen die er wel door geraakt worden, want die vinden geen gehoor bij de anderen.
Kijk naar de video’s van Ronald Bernard, Charles Hall, Kay Griggs, Phil Schneider, Kerry Cassidy, Mark Richards, Benjamin Fulford en vele anderen.

Het licht zal je bereiken en je krijgt een wakkere blik op het bestaan van deze verborgen wereld. Hoe de slaven culturen in elkaar steken. Het is voor U een grote gelegenheid om de situatie waar wij ons in bevinden, opnieuw te ontdekken…. het is broodnodig. En betrek uw familie leden er voorzichtig bij…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.