GTB nieuws 30 januari 2023

Jan. 30, 2023,
GTB 832.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. ( 30/01/23)

HET IS VOORBIJ, De oorlog in de Ukraine is zo goed als afgelopen.
Kringen uit MI6, de FSB van Rusland, en de geheime dienst van China geven duidelijk aan dat de deal met de Russen is gemaakt.

Volgens inside info zijn de laatste 9 maanden 670.000 Ukrainse soldaten buiten gevecht gesteld. Daarmee is hun leger opgebruikt. Geen soldaten meer. Nu ronselt men nog 14 en 15 jarige en oude mannen in de straten van de steden, maar dezen veranderen de uitslag niet.

Het is gedaan, het is voorbij. Wapendealers geven aan dat de onderweg zijnde Amerikaanse tanks verkocht zijn geworden aan de Russen, als een wijze van technische uitlevering en nivilisatie.

Waarschijnlijk gaat de Dnepr de nieuwe grens worden, zoals reeds gemeld, tot waar de Russische troepen nu zullen doordringen en alle bruggen over die rivier zullen opblazen om zodoende een soort ijzeren grens gordijn/grens te creëren. Nadat dit gedaan is zullen de White Hats en Z. Forces zich op Israël en Zwitserland concentreren om daar de laatste basissen te vernietigen van de khazarian Maffia Cabal.

Daarna zal de USA definitief gereinigd worden van deze octagon maffia.
Israël en Zwitserland proberen nu een aanval te creëren op Iran en Sirea, ten einde toch nog een wereldoorlog uit te lokken, vandaar de drone aanval op militaire installaties afgelopen week. Zelfs heeft de Ukraine aan deze aanvallen deel genomen. Maar hier kunt U aan zien wat de achterliggende doelen zijn van die hele komedie.

 

oversterfte

Overal op de wereld zijn nu mensen in de regeringen aan het opstaan, die op de oversterfte wijzen, veroorzaakt door de misdadige experimentele genetische injecties. Over al ter wereld worden deze wetenschappelijke analyze resultaten bekend gemaakt.

De Randcorporation, de normale oorlog veroorzakende en grootste aan moediger van oorlog voering is zich nu zelf aan het terugtrekken van deze agressieve houding. Dat is een teken aan de wand.

Claus Schwab heeft zijn discipelen in Davos er op gewezen dat zij zich goden kunnen noemen, omdat zij boven alles verheven zijn. Hij zelf verklaarde zich min of meer de Paus van het gebeuren.

Ook is komen vast te staan, dat de zo gevreesde 5 G zeer ongezond is voor de mensheid en de grootste opwekker is van virussen in het lichaam van de mens, in samenwerking met de ingespoten nano deeltjes van de injecties. Deze technologie moet onmiddellijk verwijderd worden, voordat het nog meer schade kan veroorzaken.

Overal druppelt nu de echte waarheid over 5 G naar buiten, geschat wordt dat alles in Maart 2023 een einde krijgt.
(Word Vervolgd ) GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.