GTB nieuws 1 februari 2023

 

Feb. 1, 2023.
GTB 834.

EIGEN SCHULD. “Krijgt een Bult” ? IS DAT ZO…???

Ik las afgelopen week een primitief artikel over vit amine D 3.
Gelcaps. Een jongen sneed een gelcap door op een stuk piepschuim.
48 uur later zat er op die plaats een enorm gat in het piepschuim.
Ho,ho,ho dacht ik, dat is een beetje overdreven. Dat is een truc met de hoed. Ik raakte het beeld in het hoofd niet kwijt, want mijn vrouw slikte D3 gelcaps en toevallig had zij vorige week ook zo’n potje aan mij gegeven, “ goed voor je”

Ik had piepschuim in het schuurtje en gelcaps D 3 bij de hand en ik dacht , waarom zou ik niet er een paar kapot snijden. Zo gezegd, zo gedaan en U ziet hieronder op de foto het resultaat.

Ik ben geen chemicus en weet niet wat of welke stof in de gelcaps zit die het piepschuim oplost of aanvreet. Ik heb een stuk of 5 gelcaps kapot gezaagd met een gekarteld mes en de druppel inhoud eruit geperst. Welnu na 48 uur zag het eruit zoals de foto laat zien. Mijn gezond verstand zegt mij, en dat ook mijn gevoel, dat dit niet goed is voor mijn maagwand als ik dat jarenlang in zou nemen.

Ik laat het oordeel verder aan U. Voer hetzelfde experiment uit.
Nu heb ik, sinds ik vernomen heb wat voor een rotzooi de pharmaceutische industrie met name pfizer, moderna, Johnson en Johnson, en bion tech in die spuiten hebben gestopt om ons zwakker te maken, en zelfs ziek, (meer dan 10.000 nederlanders aan de spuiten overleden) al het idee gekregen dat in alle medicijnen rotzooi is ingebracht om ons aan de praat te houden als klant. Steeds meer komt waarheid naar buiten, dat dit het geval schijnt te zijn.

En dat zij dat al tientallen jaren doen. Dus weest in medicijn gebruik en vitamine gebruik zeer selectief en slik niet alles zo maar, wat men op de markt brengt.

Het feit dat de mensen van de Marshall eilanden 180 jaar werden en geen dokters kenden, omdat zij nooit ziek werden, en het feit dat de laatste 60-70 jaar alle volksziektes op de markt gebracht zijn en gepatenteerd zijn door de Farmaceutische industrie tot en met AIDS en Ebola toe, geeft aan dat wij zeer voorzichtig moeten worden in medicijn gebruik.

Het stinkt aan alle kanten. En de organisaties, die de veiligheid van de op de markt gebrachte medicijnen moeten controleren, worden gesponseerd door Big Pharma… beter zeg ik “Lust U Nog Peultjes”
dan kun je die beter innemen. Daarbij aantekenend, dat de eigenaren van big Pharma ook de eigenaren zijn van Unilever etc. en ook de voedsel industrie beheersen….

En dan wil men “de boeren” ook nog eens van het land jagen….
Begrijp je het verband.? En weet je nu waarom Rutte ons uitlacht en ons de schuld geeft van hun handelen, want dan hadden wij er maar iets tegen moeten doen……

Het zijn grote smeerlappen, die wij de macht gegeven hebben ons te vertegenwoordigen. Die macht moeten wij hen snel weer afnemen voordat zij grote ongelukken veroorzaken….

Zoals bijvoorbeeld de oversterfte, nu nog beweren zij dat zij niet weten waar dat vandaan komt….  Een normaal denkend mens weet dat wel…..!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.