GTB nieuws 31 januari 2023

Jan. 31, 2022
GTB 833. Vervolg van 832.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 30/01/23)

Er is een filmpje uitgebracht van een Pfizer afdelingsdirecteur, die laat zien, hoe de man de controle verliest over de situatie. De film is 20.000.000 x gedownload. Daaraan kun je ook zien dat men wakker wordt en Pfizer an sich het zelf niet meer in de hand heeft. Ook twitter en facebook zijn gestopt met negatieve berichten over de spuit te censureren. Ook komen er nu overal wetenschappelijke onderzoeken op de wereld uit, die aangeven en bewijzen, dat de oversterfte correleert met de injecties.

Verder is vast komen te staan, dat iemand die 2 x ingespoten is, een 27x grotere kans heeft om te overlijden dan een niet ingeënte persoon.
Ook de 3x geïnjecteerde heeft een hogere sterfte cijfer, dan wie dan ook. Deze wetenschappelijke onderzoeken worden nu open en bloot gepubliceerd door het N.I.H, het National Institute of Health., on gecensureerd.

Het komt nu naar buiten dat de pharma industrie verboden werd medicijnen te produceren, die puur genezen en die een IQ verhogende werking hebben.

Er komt steeds meer vernietigende waarheid naar buiten. De Bundes republiek Duitsland stelde jaarlijks 80 miljard US dollar ter beschikking, ten einde kinderen af te kopen van hun ouders. Per kind zou voor alle betrokkenen inclusief de vader en moeder in het totaal 1 miljoen dollar ter beschikking zijn. Dan hebben wij het over 80.000 kinderen per jaar.

Deze kinderen dienden dan voor de productie van Adrenochrome, orgaan donaties, seks slaven en satanische marteling en offering.

Dat zijn nu de harde noten, die door de mensheid gekraakt moeten worden in acceptatie van de waarheid. Die eigenlijk bijna niet te geloven is. En dat is nog maar het tipje van de sluier.

( GTB; Onze hele geschiedenis deugd niet en rammelt aan alle kanten. Als men al de dood van Hitler kan faken, de werkelijkheid achter de oorlogen, de dubbele en drievoudige agenda ‘s daarachter, het contact met buitense aardse civilisaties, het satanische gebeuren in de kerken, die totaal niet deugende uitslagen van verkiezingen over de hele wereld, de corona misleiding, de klimaat leugen en de co2/ stikstof onzin., dan kun je op de vingers natellen, dat er veel meer aan de hand is, dan dat wij vermoeden of denken.

Al met al, het einde van duizenden jaren belazerderij en onderdrukking
Is nabij. Geduld moeten wij nog hebben, steeds openen zich dieper liggende dozen van Pandora.

Wist U, dat de mensen van de Marschall islands voor de atoomproeven een leeftijd bereikten tussen de 180 en 200 jaar, en na de proeven door radiation slechts een gemiddelde van 40 jaar. Dit alles is verborgen gehouden……

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.