We gaan de wereld zo mooi opnieuw bouwen

 

We gaan de wereld zo mooi opnieuw bouwen..  Wij de ontwaakte zielen die nu al aardig langere tijd wakker zijn en bezig zijn om de rest van de wereld wakker te maken, zijn hier speciaal voor op aarde gekomen. Voordat wij op aarde kwamen was onze ziel boven al uitkozen voor dit traject wat wij nu aangaan.

Vele zielen hier op aarde kregen een heel moeilijk leven.. werden als zwarte schapen gezien in de familie en ook vrienden liepen vaak weg bij de persoon. Ze zien de persoon als de gek en anders..  Je werd nooit begrepen en zelfs de samenleving ziet je als een zwak iemand die nooit een goed leven zal krijgen… Bent letterlijk uitgesloten  van deelname van het niet normale samenleving.

Nu zullen ze allemaal spijt krijgen vanwege ze vele dingen over het hoofd hebben gezien, over wie je daadwerkelijk bent..  Deze personen zijn juist de mensen die gekwalificeerd zijn door de levenservaringen die noodzakelijk waren voor de reis in dit leven.

We zijn met vele miljoenen verschillende starseeds, indigo kinderen en 144.000 uitverkorenen uit de stammen van Juda, Ruben, Gad, Aser, Naftali, Manasse, Simeon, Levi, Issaschar, Zebulon, Jozef, en uit de stam Benjamin. Uit elke stam 12.000 uitverkorenen. Hier later meer over in een artikel

 

Handen schudden

 

Sinds de waanzin van de corona geven mensen elkaar geen hand meer… en dat is zo zonde dat vele elkaar de hand niet meer schudden, zoals bij een doktersbezoek..  Als je elkaar de hand schudt dan geef je elkaar respect en nu we dat niet meer doen is het respect bij veel mensen ver te zoeken. Ik zelf geef liever de mens een hand, helaas doen vele dat echt niet meer, ook al is de waanzin regels voorbij.. Het handen schudden bij doktersafspraken is nog steeds weg…

Ik vraag me heel erg af waarom dit niet meer wordt opgepakt en we gewoonweg weer elkaar de hand geven..

Als je elkaar de hand weer schudt en mensen zoals de wakkeren mensen, de lichtwerkers die nu het licht willen overbrengen en die de hand schudden aan de nog niet ontwaakte mensen, je geeft dan een energie uit naar de mens en die zullen dan ook langzaamaan ook meer ontwaken, en daarom is besloten door de roverheid dat mensen dus de handen niet meer aan elkaar schudden, zodat de meerderheid niet zullen ontwaken, daarom moeten wij juist de mensheid gaan helpen en juist de hand weer te gaan schudden.. Want hiermee geef je de energie over wat nodig is voor het ontwaken van de mensheid..

Ook is het belangrijk om elkaar gewoon te omhelzen, alles wat de overheid verboden heeft is juist nodig om de mensheid te laten ontwaken…

Tijd dat de wakkeren van ons als je naar een arts ect gaat of waar dan ook geef elkaar de hand! Dit is het begin om de slapers te ontwaken, je geeft hierdoor energie naar de andere persoon die dat nodig heeft!

Het licht wint namelijk van het duister, dus als men de hand schudt dan zal het duister niet de energie overbrengen naar iemand die het licht overbrengt, dus daarom geef de mensheid een hand!

 

Het duurt echt niet lang meer voor het scare event

Het scare event staat nu echt snel te gebeuren.. De darkness waar wij het al zolang over hebben zal snel nu zijn. Ik voel het aan alles dat het echt bijna tijd daarvoor is…

Er komen steeds meer filmpjes van mensen die de 3 days off darkness die het aangeven.. en misschien wel iets langer, het is onduidelijk hoelang dit zal aanhouden. Ik zelf denk 3 dagen, maar sommige denken in de filmpjes te horen dat het misschien langer kan duren.. maar dat het gaat gebeuren, is zeker weten! Die dagen gaan komen!!

Wees goed voorbereid!!! Haal genoeg eten en drinken in huis voor langere tijd!

Hier eentje die wel interessant is om goed te luisteren en wees niet bang als het zover is…

Wel raadt ik iedereen aan om echt niet uit het raam te gaan kijken en het liefst alles dicht te gaan plakken, zodat het duister niet naar binnen kan gaan kijken…

 

 

Jezus

 

Geef je leven aan jezus, heb je zonden, vraag om vergiffenis..  Jezus leeft en zal de mensen die niet geloven en mensen die wraak hebben gedaan, aanpakken.. Dus heb je zonden, vraag om vergiffenis..

En als je dit allemaal niet gelooft en je ons als gek ziet, dan is het jou keuze. Wij hebben gewaarschuwd met alles en alles komt uit met wat wij al jaren aangeven, zoals de prikken niet deugen en je nu in het nieuws ziet over de oversterfte…

Ik wil je gevaccineerde veel sterkte wensen en hopelijk heb je een placebo (nep) vaccinatie gehad..  33 % van alle vaccinaties waren namelijk een nep vaccin, dus dan kan het zijn dat je geluk hebt.. en je kunt altijd nog middelen nemen die de troep van de vaccinatie uit je lichaam kan halen, of alles uit je lichaam gaat, is de vraag vanwege het natuurlijk langere tijd al in je lichaam schade aanricht.. Zie artikel over hoe je grafeen uit je lichaam haalt.

Ik hoop dat god ook ziet de goeie mensen die gedwongen werden om de prikken te halen, die nog een mooi leven mogen krijgen… want de wereld die straks komt wordt zo mooi en liefdevol

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.