GTB nieuws 2 februari 2023

Feb. 2, 2023,
GTB 835.

HOELANG WORDEN WIJ AL BENANOOD, HOELANG.

Als je de proef met vitamine gelcaps D3 op piepschuim hebt gezien, piepschuim 3 cm dik en de inhoud van 5 gelcaps daarop uitgegooid of liever gezegd gedruppeld, dan kun je beginnen met denken. Wat zullen zij nog meer gedaan hebben, dan stoffen aan de medicijnen toevoegen, die schadelijk zijn op de lange termijn en je lichaam ziek maken.

De gelcaps inhoud D3 vitamine veroorzaakte naar mate grote gaten in het piepschuim. De stof vrat het piepschuim op. Het spul loste volledig op, vergaste het helemaal en gaf een steeds natte indruk. Dat allemaal in 48 uur in een droog schuurtje.

Buiten deze proef om had ik al een vermoeden, dat men aan het rotzooien is met medicijnen. Die conclusie kan je trekken als je bedenkt dat de grootste industrie ter wereld alleen voordeel van U heeft , als U ziek bent en hun medicijnen koopt. Dat is zo helder als wat. Waarom zou men U beter maken. En als zij dan ook nog de instanties “sponseren”,

je kunt het ook “hen betalen” noemen, die hun geproduceerde medicijnen moeten goedkeuren voor de markt. “ als bedankje voor het feit, dat zij, als controleur, ervoor waken dat pharma per ongeluk “slechte medicijnen op de markt zou kunnen brengen “ die door hun eigen controle” zijn geslipt. Dan is dat erg plausibel.

Als je naar verhouding een beetje “veel” aan de controleurs betaald, dan wijs je naar de enorme schade, die zo’n “ ongelukje” zou kunnen veroorzaken.
En als de markt eist dat je snel iets moet maken , dan eis je immuniteit, omdat je zogenaamd levens aan het redden bent.

EEN GOOR VIES ZOOITJE KUN JE ZEGGEN.
DUS AL DIE CONTROLE MECHANISMEN MOETEN VERNIEUWD EN DOORGELICHT WORDEN.

Er moeten vermogenscontroles plaatsvinden
En wettelijke verboden tot sponsering en zeer intensieve controles op de nieuw aangestelde specialisten in die controle organisaties, die maar een beperkte tijd op die stoelen gezet mogen worden.

Zoals het nu is kan het niet. Dat is nu wel bewezen door de hele gebeuren rond de corona.
En wat dan met de nano parts, de onzichtbare onheil brenger. De niet met blote oog waarneembare transistors etc. de minicule scheermesjes, de oneindig geraffineerde wapens om mensen ziek te maken. Zelfs om mensen te doden.

Hoelang maken zij daar al gebruik van en op welke geraffineerde wijze. Er moet een grondig rigoreus onderzoek naar komen. Wil de mensheid dit gebeuren overleven.
Want als deze pharma industrie en de levensmiddelenindustrie aankondigt via hun discipelen dat zij de bevolking willen vermoorden en wel voor 90% , dan is dat een luciferiaanse kreet, die zij moeten slaken om hun religieuze baas Lucifer te pleasen.

Wij zijn wederom door hen gewaarschuwd. En wij moeten afwachten de komende jaren of zij daar in zullen slagen. De vooruitzichten op dat gebied, zijn niet zo best, gezien de apathische houding, die de meesten mensen aannemen….afwachten is hier absoluut geen optie….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.