GTB nieuws 3 februari 2023

Feb.3, 2023
GTB 836.

DE BRUTALITEIT VAN DE ONTKENNING VAN DE COVID WAARHEID.

Het is bijna ongelofelijk. Hoe stupide en arrogant de regeringen omgaan met de waarheid. Wat op de hele wereld door wetenschappelijk onderzoek wordt vast gesteld, wordt door de autoriteiten volledig en vakkundig genegeerd.

Het feit bijvoorbeeld dat de mondkapjes niet werken en geen enkele virus of bacterie tegenhouden, wordt volledig doodgezwegen. Elke miniscule openening (mazen) in de monkap, laat ca 10.000 tot 100.000 virussen of bacterien door. Aan beide kanten.. dus het werkt gewoon niet. Welnu, dat is overbekend. Toch zeggen regeringsleiders dat niet. Zij zeggen soms kun je beter zo’n mondkapje ophouden , vooral als het druk is.

Dat op zichzelf is schandalig. In plaats van dat zij zeggen dat men heeft vastgesteld dat het geen bescherming geeft en het beter is de kapjes af te laten, houden zij hun verhaaltjes vol, dat zelfs ook, terwijl de wetenschap zelfs heeft bewezen, dat het dragen van mondkapjes schadelijk is voor de gezondheid. Te meer, daar het de inwendige organen ca. 30% minder zuurstof door geeft. En daardoor schadelijker is voor het totale lichaam, dan men denkt.

Het werkt dus tegen uw eigen gezondheid en toch blijft men het dragen tolereren en zelfs stimuleren.
Dan ook het pure misdadige gedrag wat men tentoonstelt, door te beweren dat de injecties ontzettend veilig zijn en effectief.

Dat is gewoon bewust een leugen, om zoveel mogelijk mensen te verleiden om deel te nemen aan een medisch biologisch experiment van Big Pharma van een ongekende nieuwheid (mrna) en omvang.

Waarvan ook bekend is gemaakt, dat men geen tijd heeft gehad om deze injectie stoffen voldoende te controleren en op veiligheid en effectiviteit zowel op korte als ook op de lange termijn.

Zelfs terwijl zij weten dat men alle regeringsmedewerkers en Big pharma medewerkers heeft vrijgesteld van deelname aan de spuit. En dat niet alleen, zij hebben ook “vergeten”, de mensen te vertellen dat het geheel een vrijwillige deelname was, en dat de mensen gevraagd moesten worden of zij uitdrukkelijk akkoord waren met de inenting, terwijl zij tevens op de gevaren gewezen hadden moeten worden, die aanwezig zijn omdat de injecties onvoldoende en niet genoeg getest waren.

 

pcr test

Ook de uitdrukkelijke verklaring van de uitvinder van de PCR test, dat zijn uitvinding absoluut niet geschikt is om vast te stellen of de persoon covid heeft, of heeft gehad of niet, heeft niemand van de autoriteiten er toe aangezet deze test te verbieden vanwege volledige ondeugdelijkheid en ongeschiktheid.

Zelfs nadat de uitvinder om strategische redenen vermoord werd, moet toch een alarm afgegaan zijn bij hen, om te stoppen met deze test. Doch niets van dit alles, men is jarenlang doorgegaan met deze zeer ondeugdelijke test. En men heeft net gedaan of deze test zeer effectief is om covid 19 vast te stellen.

Dat was de zoveelste leugen, die door de nu wel vaststaande misdadigers systematisch verspreid is geworden.
En dat is de reden, in zijn totaal waarom deze mensen voor het gerecht gebracht moeten worden om zich te verantwoorden voor de genocide die plaats heeft gehad en nog steeds plaats vindt…

Of gaat er een of andere R-o-tte flapdrol de volgende generatie na vijftig jaar vertellen wat voor een schurkenstreken zij hebben uitgehaald en dat er daarom een excuus op zijn plaats is…..???

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.