GTB nieuws 5 februari 2023

Feb.5, 2023
GTB. 838.

WIJ, NEDERLAND, EN NIET ALLEEN WIJ, MOETEN ONMIDDELLIJK UIT DE WHO. STAPPEN.

Het is van ontzettend groot belang, dat wij direct uit de W.H.O stappen.
Het heeft geen enkele zin daar te blijven. Het is een levensgevaarlijk criminele organisatie geworden, die zich heeft laten omkopen door de farmaceutische industrie en het hele cabal gebeuren.

Deze W.H.O ( World Health Organisatie – Wereld gezondheid Organisatie) wordt geleid door een crimineel, mr. Tedros, een van oorsprong Pedofiel, die , en daar heb je het weer, volledig af persbaar is en door de Cabal dus op die plaats is gezet. Deze organisatie heeft niets meer te maken met onze gezondheid.

Wij hebben gezien hoe men gretig het voortouw heeft genomen in de corona hoax. Hoe men zijn wil heeft opgelegd aan alle landen en hoeveel doden dat uiteindelijk gekost heeft. Om niet te spreken van de ellende die het bij veel mensen heeft veroorzaakt.

Het is vrij eenvoudig er uit te stappen… men heeft de goedkeuring nodig van de tweede kamer, that’s all.
Dus neem aub contact op met uw partij of schrijf een briefje aan uw afgevaardigde om van hem/ haar te eisen om een motie in te dienen om uit deze godsgruwelijke misdadige organisatie te stappen.

3 jaar lang heeft de hele wereld geleden onder de WHO acties, die deze club heeft veroorzaakt. Er zijn tot nu toe miljoenen doden gevallen, miljoenen zijn invalide geworden en miljoenen hebben zwaar te lijden gehad van deze misdadigers. Om nog niet te spreken over de miljoenen, die de komende twee tot drie jaar onnodig zullen sterven aan de gevolgen van de WHO acties en de spuiten.

Het heeft geen enkel nut meer om in deze club te blijven en medisch gezien heeft deze club zijn geloofwaardigheid totaal verloren. Er is dus ook in de toekomst verder niets goeds meer van hen te verwachten.

Het tegendeel is het geval. Het is een cabal organisatie geworden en de leiders en het hoofkader moet voor een tribunaal gerechtelijk gewogen worden. Velen zullen daardoor moeten gaan hemelen, maar dat is niet erg, want het zijn de beulen van de samenleving geworden.

Maar voor Nederland geld direct uit deze misdadige club stappen.
Geen dag langer er in blijven. Als de tweede kamer niets doet, en zij doen al jaren niets, dan moeten wij, Nederlanders wel iets doen, want zo kan het niet langer.

Eerst de WHO en daarna de EU, de Europese Unie,
Want ook deze Europese organisatie is verworden tot een criminele cabal achtige oorlogszuchtige organisatie en dat kunnen en mogen wij niet langer tolereren en accepteren…!!!

IK HEB GEZEGD…!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.