Mijn spirituele pad

 

De laatste maanden beloop ik mijn spirituele pad en dat is best een pijnlijke ervaring. Ik noem het ook een zware ervaring van mijn leven. Alles wat je ooit geleerd hebt leer je allemaal af.. Mijn identiteit is helemaal aan het veranderen. Mensen die mij kennen, zien mij als een heel nieuw persoon. Ik voel mij ook steeds meer sterker worden en kom er achter wie ik daadwerkelijk ben.  Ik voel mij steeds meer herboren…

De laatste weken ben ik veel aan het verwerken, wat ik dacht al verwerkt te hebben komt nu behoorlijk veel binnen..  en ben ook een tijd behoorlijk boos geweest van waarom ik zoveel in mijn leven moest meemaken, maar naarmate heb ik het geaccepteerd en was dit ook echt mijn pad die ik moest belanden…

Nu ik dus in mijn spirituele ontwaking zit, verlies je wel vrienden en familie vanwege ik niet meer op hun frequentie zit en ik hun hoe pijnlijk het ook is, moet loslaten… en dat is erg moeilijk.

Mijn sociale leven is helemaal weg, en leef het meeste alleen in huis om dit allemaal te verwerken. Ik isoleer mij van iedereen af en hierdoor kijken de mensen van buitenaf mij anders aan omdat bijna niemand mij echt goed kent met wie ik daadwerkelijk ben..  Ik voel ook dat ik op geen enkele manier terug kan naar mijn oude leventje die ik hiervoor had.

Ik weet dat het het waard is, vanwege mijn verdere pad in mijn toekomst.

Je kunt het ook zien als de zwarte schaap in de familie. Ik zal ook de persoon zijn die alle generatievloeken verbreekt. Het is zwaar dat ik de persoon ben die dit allemaal moet verbreken en verwerken, maar ik weet diep van binnen dat het goed komt.

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.