GTB nieuws 6 februari 2023

 

Febr.6, 2023
GTB 839.

L’HISTOIRE SE REPETE. DE GESCHIEDENIS HERHAALT ZICH…!!!

De eerste en tweede wereldoorlog hebben mij altijd erg aangetrokken. Alleen al wilde ik weten waarom mensen een oorlog beginnen, de achtergronden, de politiek, de leugens en waarheden etc.

Velen denken dat Duitsland de eerste wereldoorlog is begonnen. Een vriend van mij, die vooral de eerste wereldoorlog onder de loep nam, kwam na een grondige studie van 20 jaar ( het boek “ de andere waarheid” van Hans Andriessen) er achter dat Duitsland helemaal niet de oorlog was begonnen.

Uit vastgelegde gouvernementele officiële documenten in Berlijn, in Parijs en Londen bleek dat Frankrijk het duiveltje was. Zij hebben door allerlei verdragen af te sluiten met vriend en vijand van Duitsland, gezorgd dat Duitsland totaal geïsoleerd werd van de buren en andere landen. ( wat er achter zat dat was, dat Frankrijk zijn gebieden van Elzas Lotharingen terug wilden hebben, die zij in een vorige oorlog 1870/71 aan Duitsland kwijt geraakt waren.

Daarom werd Duitsland volledig door hen geïsoleerd van de andere landen en het werd voor de Duitsers zeer moeilijk om nog aan olie en andere potentiele broodnodige grondstoffen te komen. Zij werden langzaam en systematisch gewurgd.

Dat deed de generale legerstaf van Duitsland besluiten een uitval te doen, om het land te redden van een uiteindelijk economische verstikking..

De moord in Sarajevo, was de aanleiding om de boel te doen ontploffen.

Als kind kreeg ik twee boeken van een buurvrouw met een plaatjes verslag van de loopgraven oorlog. “ vliegende Blatter” heette de samengebonden bladen.

 

2de wereldoorlog

De volgende oorlog , wereld oorlog 2, was voor mij ook een aantrekkelijke zaak. Gespeeld als kind in de bossen ten oosten van Arnhem, aan de rand van de veluwe, stierf het van oorlogsmateriaal. En wij speelden met granaten, lichtkogels ( zijden parachuutjes), scherpe patroonbanden, geweren en stenguns van de tommies, die wij in die bossen vonden. Wij besnuffelden kapotgeschoten tanks, jeeps, leeggebrande munitie convooien, kapotte vrachtwagens, etc. etc. een idiaal speelveld, wel verdomd gevaarlijk.

Maar kijk, de Duitsers begonnen de wereld oorlog 2 onder het motto van het vriendelijk overnemen van het Sudeten Duitse land, wat hun vroeger was afgepikt, waar de bevolking puur Duits was en Duits sprak.

Wat zien wij nu in de Ukraine…, Rusland, die zijn provincies met Sudeten russen terugneemt. Waarom?, omdat deze provincies hen na het ineenstorten van de Sovjet Unie zijn afgepakt. Dat was niet zo’n probleem op zich. Maar deze provincies werden getreiterd door het land wat deze provincies had overgenomen en dat vooral, nadat er door de NATO een russen vijandige president met een door de USA geplande coup neer gezet was.

Deze nieuwe regering ging deze provincies bombarderen, om de bevolking te dwingen volledig aan Kief onderdanig te zijn en te stoppen met handel en dergelijke met Rusland. Het achterliggende doel was om de bevolking te verjagen, van zeer vruchtbare grond wat doorspekt was met giga grondstoffen en mineralen.

Dat bombarderen zorgde in de laatste 8 jaar voor ca. 30.000 doden onder de vreedzame Russische bevolking.
Het is ook helemaal geen wonder dat de Russen nu zeggen, na tientallen waarschuwingen aan Kief, om met bombarderen op te houden, dat het genoeg is en zij hun burgers nu gaan beschermen. Dat kan alleen gebeuren door het annexeren van Sudeten Russisch grondgebied.

En dat hebben wij eerder in de geschiedenis zien gebeuren.
Natuurlijk zit er meer achter, maar dat is het officiële hoofdexcuus van hun invasie geworden….., natuurlijk ook het terugnemen van het grondstof rijke gebied. ( en laten wij het opruimen van de NAZI bataljons van de cabal en de 36 vijandelijke Amerikaanse, Franse, Zwitserse en Duitse bio labs vooral niet vergeten)

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.