De darkness is coming really soon

 

Ja lieve mensen, we geven het al zolang aan dat de darkness gaat komen en geloof me…  het gaat nu echt heel snel gebeuren…

Het belangrijkste is nu om je te bekeren en je leven aan jezus te geven…

Weet je ik ben nooit opgegroeid met bidden in mijn jeugd, dus ik ben de afgelopen maanden veel op onderzoek gegaan en had al jaren geleden een bijbel gehad van een vriendin van mijn oude basisschool en stond er toen nog niet voor open, maar mijn gevoel heeft altijd wel geknaagd daarin..  Ik luisterde al wel vele jaren muziek waarin mensen geloven in de heer, dus iets liet mij dat vaak luisteren en ook nummers van vroeger die mij altijd al raakte en nu ik daar ook de betekenis in zie in vele songs, werd ik al jaren geleden al ontwaakt, alsof ik ook moest luisteren naar de songs…

God liet dus altijd al weten dat hij bij mij was, en nog steeds is..

Zo ook toen mijn blaas niet meer werkte in 2008 en artsen aangaven dat hij nooit meer zou werken, en na 2 jaar begon mijn blaas weer te werken. God heeft mij echt genezen daarin, kan niet anders, dan hij dat gedaan heeft voor mij..

Zo heb ik vanavond mijn verhaal daarmee op tiktok geplaats, ben niet zo met tiktoks maken, maar goed wilde dit toch op een of andere manier vertellen dat god mij daarin heeft genezen..

@dee.lightworker #storytime #catheterization #God ♬ origineel geluid – Dee (Didi)

 

Darkness

 

 

Maar ik wil jullie nu vertellen over de darkness dat die dagen nu heel snel gaan gebeuren en ik raad echt de mensen aan om echt niet door het raam te gaan kijken, want het wordt echt duister…  en belangrijkste is om je te bekeren. Hoelang de darkness gaat duren kan 3 dagen zijn, maar kan ook langer zijn.. Dat is afwachten, maar dat deze dagen komen is heel duidelijk en mensen die het niet geloven, zullen dan snel inzien dat we gelijk hebben en zullen jezus zien op aarde… Hoe alles precies gaat verlopen weet ik niet. Er wordt aangegeven in verschillende filmpjes dat het duister echt buiten zal zijn en je echt je ramen gesloten moet houden en ook echt niet de held uit moet gaan hangen en ook echt niet door je raam moet gaan kijken…

We hebben de mensen gewaarschuwd meerdere keren, meer kunnen we niet doen.. Dus nogmaals wees gewaarschuwd!!!

 

Binnenkort meer over de afgelopen periode hoe ik mijn leven heb veranderd, en weet wie ik nu ben 🙂  Eindelijk begin ik mijn leven te snappen, waarom mijn levenspad zo zwaar heeft moeten zijn..

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.