GTB nieuws 7 februari 2023

Feb. 7, 2023.
GTB 840.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. (06.02.’23).

Het wordt steeds duidelijker dat de Khazarian Maffia, de zaak, het duizendjarige overheersing en onderwerping gedrag kwijt is geraakt. Het is voorbij. De stuiptrekkingen zijn nog aan de gang maar het is in principe voorbij.
De volgende steekhoudende berichten bewijzen dat.

Premier Ardern van New Zeeland is gearresteerd. Ook de smeerlap Trudeau van Canada is samen met zijn ambtgenoot Scholz in een geheime bunker gevlucht, ten einde aan het volk te ontkomen. Overal waar hij kwam, werd hij uitgejoeld en weggejaagd.

Ook het gedrag van de plastic masker Paus wijzigt zich nu. Hij roept op om het uitzuiggedrag van het westen en de USA in Afrika te stoppen.. daarmee de indruk wekkend, dat hij van kant vrijwillig hetzij gedwongen geswitcht is. Er worden nu ook veel hoge ambtenaren van de regering in de Ukraine gearresteerd dat geeft al aan dat het rommelt, dat het aan het draaien is.

Tevens is de financiële macht en kracht van de Khazarians gebroken, doordat op 31 januari het QFS systeem wereldwijd is ingevoerd en het swift systeem is door vele landen verlaten. Het QFS ( Quantum Financial System) is een super beveiligde transactie weg van de White Hats van geld transfers over de hele wereld. Als u nu een transfer onderneemt is het geld onmiddellijk op de plaats waar het naar toe moet.

Niet de volgende dag of na twee dagen. Direct. Het is blockchain technologie zonder tussenkomst van banken en derhalve ook goedkoper. Het is ook is te kennen gegeven aan de minister van financiën van de USA ( Biden regiem) , dat men niet naar China op de bedel toer hoeft te gaan, omdat de Chinezen op de voorhand al hebben laten weten dat zij niets meer uitlenen aan de Amerikanen.

Verder hebben de Russen met Irak, Iran, Seria , Egypte en Turkije een verbond gesloten om samen de Khazarian maffia in Israël en Zwitserland op te ruimen. Israël, niet de joodse bevolking, heeft bij monde van Nethanyahu deze beweging zwaar afgekeurd.

Het vermoeden is dat zij achter de zware aardbevingen zitten, door de HAARP wapens, die in hun bezit zijn, te gebruiken op Turkije. Dit is in feite volkerenmoord. Bij zulke zware aardbevingen is het dodental bijna niet te overzien.

HAARP schiet een miljarden volt straal af op de atmosfeer en tilt daarmee de buitenste laag van de dampkring op, om vervolgens deze energy gericht op de aardkorst los te laten als de dampkring terugzakt en zich hersteld.

Men kan dit zeer nauwkeurig regelen en daarmee zware aardbevingen veroorzaken….. ( wordt vervolgd)

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.