GTB nieuws 8 februari 2023

Feb. 8, 2023
GTB 841 ( vervolg GTB 840.)

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( VERVOLG.)

DE GEVAREN VAN DE TER DOOD OPGESCHREVEN CABAL, KHAZARIAN MAFFIA IS NOG NIET VOORBIJ.
Er bestaat nog steeds het gevaar dat zij gebruik gaan maken van een EMP aanval ( Electro Magnetic Pulse Wapen). Ook een plotselinge nucleaire aanval vanuit the middle of nowhere, hoort nog steeds tot de mogelijkheden.

(GTB; ook een gefaket ufo aanval is niet uit te sluiten – een rat in het nauw maakt rare sprongen- zij beschikken over honderden UFO ‘s)
De zware aardbevingen in Turkije en Libanon zijn daar een aanduiding voor. Mensen verlies is in hun programma gegrift, zij willen immers 90% van de aarde populatie kwijt. Daarom wordt HAARP gebruikt voor aardbevingen en weer manipulaties. Deze weer manipulaties zien wij nu overal. Zij zijn nog steeds hier en daar instaat dingen te ontwrichten.

Zie de internet black out in Italië. Ook weer zo’n Electric magnetisch impuls gebeuren.
De White hats hebben in ieder geval de activiteiten van de Vaticaan bank stilgelegd. Ook zien wij acties ontstaan nu tegen de bundespresident van Zwitserland Alain Berset. De aanklager Najadi haalt zijn gram, doordat hij, ingeënt driemaal, heeft gemerkt dat het geheel niet veilig is gebeurd en dat de spuiten helemaal niet veilig zijn.

Eerst was hij vervend voorstander en nu vervend tegenstander geworden van de regering.. er komt steeds meer verzet. Nu heeft hij de President aangeklaagd. Een onlangs gedaan wetenschappelijk Onderzoek wijst uit dat nu 84% van de Amerikanen tegen verdere inentingen zijn.

Ook de Thaise prof. Dr. Bakti heeft de regering van Thailand op de hoogte gesteld van de bedriegerij en malversaties. Pfizer heeft niet aan Thailand ( de prinses is ziek geworden van de spuiten) kunnen aantonen na een formeel verzoek, om te bewijzen dat het virus bestaat. Thailand heeft nu alle contracten daarom genullificeert, wat betekend dat Pfizer alle miljarden betalingen voor de spuiten zal moeten teruggeven aan Thailand.

Dit schept een gigantisch precedent. Voor de Big Pharma Industrie en opent de mogelijkheid ook voor andere landen op de wereld de terug vordering van gelden te claimen bij Big pharma.

Door het verwijderen van de Khazarian Maffia, die onze planeet de laatste duizenden jaren heeft gemanipuleerd en onderdrukt, verkrijgen wij op nieuw toegang tot de 6000 patenten, die weggehouden zij voor ons en die onze ontwikkelingen hebben afgeremd en tegengehouden op alle gebieden.

Daarbij hoort ook het ontsluiting van het echte universum, wat te merken is aan de dagelijkse waarnemingen door ons van onbekende fenomenen aan het firmament. De presentatie van buitenaardse civilisaties, die nu aan lopende band aan ons worden voorgesteld….

Het Universum is begonnen zich aan ons te openbaren….totale disclosure is nabij ..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.