GTB nieuws 9 februari 2023

Feb. 9, 2023
GTB 842.

DE ZIEKENHUIZEN HEBBEN ENORM ZITTEN ROTZOOIEN. ZIJ ZIJN VAN LINKS NAAR RECHTS GESLINGERD.

Allereerst praat ik hier over de USA. Maar er zal niet zoveel verschil mondiaal zijn, gezien ook dezelfde therapieën etc. t.a.v Covid 19.
Een gigantisch dodencijfer kwam uit de hospitalen. Ongekend.

De patiënten mochten geen bezoek ontvangen, ergo het bezoek kon ook niet zien wat er intern gebeurde. Dus de hospitalen hadden vrij spel. Daar kwam nog bij, dat via de “CARES act”, elke aangemelde diagnose van covid door een ziekenhuis een geld bonus gaf.

Zelf ging ik eind 2021 het hospitaal ( ik was toen in France) in, met een acute gevaarlijke gal ontsteking, s middags de diagnose en s’ avonds al onder het mes. Mijn vrouw werd na binnenkomst met mij om 2.30 uur s’ middags niet toegelaten. Zij wist niet wat er gebeurde. Zij moest buiten het ziekenhuis in de auto wachten. Om half 9 s’ avonds kreeg zij via de tel te horen dat het acuut was en dat ik 9 uur diezelfde avond geopereerd zou worden.

Haar vraag om even twee minuutjes met mij te praten, want je weet nooit hoe zo iets afloopt, werd geweigerd. Via een bevriend arts in parijs, die contact opnam voor haar met het ziekenhuis, hoorde zij om ca. 1 uur s’nachts dat alles goed was afgelopen, maar die vijf dagen daarna in het ziekenhuis mocht ik niemand ontvangen….., ook haar niet.

Welnu volkomen covid idioterie, onzinnig en dictatoriaal.
Doch deze financiële vergoedingsregels werden de ziekenhuizen opgelegd. En meestal vooraf al op voorhand geschat naar hoeveelheid patiënten en alvast vooraf uitbetaald.

1. Bonus als er gebruikt werd gemaakt van een PCR test.
2. Bonus als de diagnose covid gesteld werd.
3. bonus als de patient opgenomen werd als covid patient.
4. Bonus, als de patient Remdesivir zou krijgen ( deze drug kills 70 % van de mensen, via bijwerkingen en red ca.30% .)

5. Bonus als patiënt aan de zuurstof ventilator gelegd werd.90% overleeft dat niet.
6. Bonus van 20% als covid op het dodencertifaat staat vermeld, zelfs als doodsoorzaak niet covid is ( verkeer slachtoffers, vermoorden, zelfdoders etc.etc.)

7. Extra bonus als de Coroner ( Justitiële lijkschouwer) op zijn rapport covid invult.
AL MET AL DUS EEN ZEER DUIDELIJKE ZAAK.

Het totaal kon oplopen tot ca, 100.000 US Dollar per patiënt.
Dus ik heb geluk gehad. Ik weigerde de PCR test, maar de twee chirurgen werden er bijgehaald, die mij vertelde dat ik geen keus had, zonder deze test zou men mij niet opereren.

Nog net geen covid injectie, anders was ik de pier geweest. 100.000 Us$ is ook voor een ziekenhuis veel geld. Vooral, als niemand getuige is en zelfs het lijk in beslag genomen wordt en verbrand om “besmetting” te voorkomen. “

Autopsie door de familie aangevraagd is verboden.
Sorry, “uw man heeft het net niet gehaald, mevrouw”.
MAAR JA, DIE COVID, HE….

Zo is het velen vergaan….DAAROM MOETEN ER TRIBUNALEN KOMEN, HOEVEEL WISTEN ER VAN, EN HOEVEEL WERDEN GEDWONGEN MEE TE WERKEN… EN DAT IS HET GEBEUREN AAN DE ONDERKANT….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.