GTB nieuws 10 februari 2023

 

Feb. 10, 2023.
GTB 843.

EVEN TUSSENDOOR…..!!!!
MAN IN BLACK, ZIJ BESTAAN…. HET IS GEEN FILM CREATIE.

IN DE VIDEO, DIE MIJ (gtb) WERD toegestuurd door mr.DERC., (filmpje hieronder)
kwam het duidelijk naar voren dat een ultra geheim project van de CIA killerteams opleidde. Gevoelloze verlaten en geestelijk zwaar beschadigde mensen werden daarin getraind en omgevormd te worden tot koelbloedige, gevoelloze moordenaars.

Meestal werden zij als kind uitgeselecteerd omdat zij verlaten waren door hun ouders en van de ene na de andere opvang organisatie werden doorgestuurd, meestal ook misbruikt. Zij worden opgenomen als club in de CIA family en behandeld met drugs en injecties.

Hun hersens werden gemanipuleerd en bespeeld. Zij waren de MK Ultra boys. Als hun killeropdracht was gedaan, dan werd de volgende dag de moordpartij uit hun memory geschrapt.( zie ook verklaringen afgelegd in de video’s van Kay Griggs., als vrouw van een killerteam Colonel Griggs..)

Door deze klokkenluider, die zelf deze hersenspoeling onderging, werden alleen al zeker 6 of meer ufo speciallisten om het leven gebracht.

Ook is er in de video verklaring het bewijs dat er een treaty gemaakt is geworden in 1954 in Grenada met president Eisenhouwer en de Greys, een extra terrestrial civilisatie. Daarin werd overeengekomen dat de aliens technologie ruilden met ons voor het mogen experimenteren, op mensen in ondergrondse militaire basissen, medische als ook genetische en seksuele experimenten. Meestal ging en gaat het om kinderen.

 

Man in black

De man in black, die als klokkenluider naar voren kwam, vertelde dat rond die tijd (1980) het ging om miljoenen kinderen en volwassenen die getraffickt werden in 1477 toen over de hele wereld bestaande ondergrondse militaire basissen. De kinderen, die tijdens de experimenten om het leven kwamen werd in ondergrondse crematoria verbrand.

Deze praktijken worden nu door de Q forces en Z forces ontmanteld. Het gaat heden ten dage om jaarlijks 8 miljoen kinderen.

Het is dan ook helemaal niet verwonderlijk dat het even duurt voordat het hele vieze zooitje met de wortels tot diep in de samenleving in zijn geheel wordt opgeruimd. In de jaren negentig tekenden 160 landen in Egypte een verdrag om de wereldpopulatie terug te brengen van 6.miljard mensen naar 800 miljoen. Nu worden wij besproeid met vliegtuigen door middel van chemtrails ( o.a met aluminium en barium, kwik etc.

Er zijn nog steeds bestaande organisaties als de UN, de WHO, de NATO, De Eu, het Vaticaan, de WEF , de vrij metselaars , de Skull en Bones, de Knights of Malta etc. etc., die dit programma actief ondersteunen
Deze clubs bestaan nog steeds. Ik hoop echter niet lang meer…..

EEN VAN DE REDENEN WAAROM WIJ DE W.H.O, EN DE EURO EN DE V.N. ( een particuliere organisatie) MOETEN VERLATEN.

GTB..

 

 

11 maart Den Haag

 

‼️🚜 11 maart Den-Haag ‼️🚜

Al 2 jaar horen we geluiden..

2 jaar voelen we de grond trillen.

Al 2 jaar zien we de samensmelting tussen groepen groter worden..

En nu is het TIJD!
Tijd om onze handen ineen te slaan 🤝.
Tijd om te laten zien dat we hier samen in staan!

Jullie wilden Den-Haag???
Nu krijgen jullie Den-Haag!!

11 maart 2023 is DE dag waarop we Den-Haag gaan laten trillen. Want wij gaan daar staan als één front!

Wie is er nog niet geraakt door dit beleid? Welke burger kan met geheven hoofd nog zeggen: ik ben trots op Nederland?!?

Wij niet in ieder geval!! NEDERLAND IS IN NOOD! En wij zullen het heft in eigen handen moeten nemen!

🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦
⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️
🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

‼️11 maart gaan we opstaan‼️
NAAST ELKAAR 🚜
MET ELKAAR 💪🏻
VOOR ELKAAR ❤️

#ConvoyNederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.