GTB nieuws 11 februari 2023

Feb. 11, 2023
GTB 844.

WAAR ZIJN WIJ IN GODSNAAM MEE BEZIG…..
HEBBEN WIJ NOG STEEDS NIET GENOEG GELEDEN.

Kijk nu eens echt naar de uitslag van de stemming van deze motie
“DAT WIJ NIET IN EEN FORMELE OORLOGS VERHOUDING MET RUSLAND BETROKKEN RAKEN.”
De enigen die daar VOOR stemmen is PVV, FVD, HAGA en JA21.
Dat is toch om te huilen. Welke smerige partijen hebben geen bezwaar om betrokken te raken bij de oorlog tegen de Russen.

Van twintig partijen zijn er maar vier, DIE TEGEN OORLOG ZIJN. Dan zijn er 5 onthoudingen en rest stemt voor oorlog.
ZIJN DIE VAN DE RATTEN BESNUFFELD?
Weten die wel wat zij zeggen. Een bom op Utrecht en heel Nederland is weg. En voor wie worden er dan 17 miljoen mensen geofferd. Voor de Ukraine!!!!, voor Lucifer.. ????? Voor de Nazi’s..?.?

Maar Nederland heeft gestemd tegen de Ukraine., tegen het lid worden van de Ukraine van de NAVO.. Maar onze 11 partijen zijn voor een oorlog. : de SP, Denk, VVD, GL, D66, SGP, PVDA, CDA, VOLT, PVDD en de CU. Zelfs al is het geen Navo land. NU WEET U OOK OP WELKE PARTIJEN U NIET MOET STEMMEN!!!!!!!

16 miljoen tegen 150 miljoen + aanhang. Wat denkt onze regering wel wie zij zijn.
Begrijpen wij nog steeds niet dat die ellendige Pedofiel al 4x achter het roer gestaan heeft, en begrijpen wij niet, dat deze man de laatste tien tot twaalf jaar alleen maar ellende heeft gebracht. En begrijpen wij niet dat onze verkiezingen steeds gemanipuleerd zijn. Want Nederland is niet dol op Pedofielen.

En Nederland is ook niet gewend constant met de zweep te krijgen en die man doet niets anders dan met zijn stiekeme vriendjes in de WEF en de WHO. Rotzooi over ons uit te storten. Te liegen te bedriegen, met zijn valse herinneringen, zijn valse lach. Zijn huichelachtige houding.

Wat hebben wij nu gedaan om te zorgen, dat wij met de verkiezingen niet nog een keer belazerd worden. Kan het leger de stemmen niet monitoren, de stemmen beveiligen tot en met de tellingen. Wat voor maatregelen hebben organisaties genomen. Het kan toch niet zijn, dat Nederland die man vier keer gekozen heeft. Dat kan toch niet.
Het staat vast, dat de laatste zestig jaar geen enkele verkiezing in Europa en de USA echt is geweest. Wel met de Oh…zooo .., veilige maatregelen, waar geen moer van heeft gedeugd.

En gaan wij op 11 maart, 2023 opnieuw de bietenbrug op…?.??????
Wat doen de bonden, wat doen de sociale organisaties, wat doet het leger. Wat doen de anderen…???? Of hebben wij allemaal het bijltje er bij neergegooid.

KOM OP NEDERLAND LAAT JE NIET LETTERLIJK EN FIGUURLIJK KISTEN. LAAT DE LEEUW NIET IN ZIJN HEMD STAAN. ZIJN ZIJ NU HELEMAAL BETOETERD. VRAAG NA !!!! DOE ONDERZOEK, DUIK ER IN…. LAAT JE NIET NOG EENS BELAZEREN.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.