GTB nieuws 12 februari 2023

Feb. 12, 2023
GTB 845. = 17 = Q

GAAN WIJ WEER BELAZERD WORDEN MET DE VERKIEZINGEN.!!!!

DENKT U EENS MEE.

Wat kun je nu doen om te voorkomen dat men rotzooit met de cijfers.
Dat zij de uitslagen wisselen of verdraaien.

Als je zo’n gebouw binnen komt waar gestemd wordt, dan zitten er controleurs, vrijwilligers, etc. je zou op het eerste oog zeggen, dat er niet gerotzooid kan worden. Het ziet er allemaal zo geweldig uit, zo zeker…en zo democratisch…!!!! Met serieuze mensen…..

En toch zijn wij massaal met de cijfers de laatste zestig jaar vreselijk belazerd. Want hoe kan het nu zijn dat wij 4 keer zo’n pedofiel als Rotte voorstaat steeds kiezen.

Hoe kan het zijn dat in praktisch alle landen, pedofielen als minister president worden gekozen, of vrouwen met piemels. Kortom allemaal mensen, die een afwijkend seksueel gedrag hebben , wat af persbaar is.

Dus zij kunnen en worden allemaal gemanipuleerd, door de WEF, de WHO en de achterliggende krachten….
ERGO, ER DEUGD DUS IETS NIET IN DIE HELE VERKIEZINGS RITUELEN.
HET END EFFECT IS NIET DE WIL VAN HET VOLK.
DUS HOE KUN JE DIT NU OPLOSSEN…
WELNU IN PRINCIPE IS DAT EENVOUDIG…..

Bij elke uitgang van stemgebouw of terrein moet een viertal mensen zijn waaronder een notaris of jurist die elke anonieme burger vraagt op wie hij heeft gestemd. Dan tekenen alle vier aan waar de stem naar toe is gegaan.

Natuurlijk anoniem. Dan kunnen wij aan het einde van de dag exact zien, of de vier dezelfde uitslag hebben. Dan zijn de officiële uitkomsten controleerbaar. Dat zou landelijk bij elk stemlokaal kunnen gebeuren. Of steekproefsgewijs in de grote steden of stemplaatsen.

De burgers moeten weten dat dit een controle commissie is van het volk, ten einde fraude en staatsbedrog te voorkomen. Zo kan men nooit officieel zeggen of beweren dat de stemmen 10.000 zijn op een partij terwijl het er maar 1500 waren. / wij hebben immers de juridische bewijzen.

Er zijn zeker ook andere en betere methoden, elektronisch, zoals het Amerikaanse leger heeft gedaan. Een ultra geheime elektronische onzichtbare chip print op elke stem papier, die de stemkeuze direct registreert buiten het geheel om.

Daardoor wisten de Q forces direct diezelfde avond na sluitingstijd
dat Trump met overweldigende meerderheid in alle 50 staten had gewonnen. Gemiddeld 81 % van alle uitgebrachte stemmen. Daar wist de cabal/ khazarian maffia niets van, of hebben dat niet kunnen voorkomen. Dus dat is ook een manier. Maar die manier heeft 4-5 jaar voorbereiding gehad in het uiterste geheim.

Dat is in het westen/ Europa veel moeilijker, want dat is de bakermat van de Cabal. Vandaaruit werden ook de verkiezingen in De Hele Wereld gemanipuleerd.

Daarom is dat in het westen veel moeilijker.
Kunt U nagaan, bij uw partij, of uw bond, of uw sportorganisatie hoe U gezamenlijk kunt voorkomen dat wij weer de bietenbrug op gaan.

Het staat de burger vrij om zelf, buiten de politiek om zaken te controleren. En DAT IS EEN MUST, WANT DE REST IS ZO VERZIEKT ALS DE PEST. Dat weten wij nu zeker na 60 jaar belazerd te zijn.
DOE IETS, NEEM INITIATIEF. JE HEBT EEN MAAND DE TIJD.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.