Feb. 14, 2023
GTB 849.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 13/02/23)

De Khazarian Maffia bereid zich voor, om met de fake alien invasie, de weerstand tegen hen, de cabal, te breken. Dat kunnen wij concluderen uit het afschieten van ballonnen en ufo’s, die zich vertonen, boven Alaska en het noorden van de VS.

De Mainstream Media ( MSM) speelt daar volledig op in. Ook ziet de wereld steeds meer onbekende Vliegende Objecten het luchtruim gebruiken. Men is de wereld aan het voorbereiden op een zogenaamde invasie..

Eigenlijk moeten wij banger zijn voor Biden, Macron, Trudeau, Netanyahu en Zelinsky, dat zijn de criminele cabal leden en oorlog ophitsers, die de wereld naar een derde wereld oorlog proberen trekken.

Zolang deze puppets niet gearresteerd worden, blijft de dreiging van een derde Wereldoorlog bestaan. Dat zijn ook de guys, die allerlei in laboratoria gekweekte bacteriën en virussen op ons los laten de laatste twintig jaar.

Intussen heeft de Rothschild Family hun company Rothschild & Co van de beurs genomen., deze company dreigt failliet te gaan. Ook in Afrika krijgen zij geen been meer aan de grond. Mali heeft de Franse troepen het land uitgezwaaid, nadat zij Russische particuliere beveiliging companies de bewakingen hebben laten overnemen van de Fransen.
Ook in het Midden Oosten verliezen de Rothschilds hun steunpunten.

Turkije, Iran, Irak, Seria, Egypte en Saoedi Arabië hebben zich aaneen gesloten om zich tegen Israël te keren. Israël is via HAARP verantwoordelijk voor minstens 50.000 doden door de veroorzaakte aardbeving in Turkije. Om Turkije te waarschuwen zich niet verder tegen Israël te keren. Maar Erdogan, maakt zich daar niet druk om.

(GTB; de vijf landen zijn gezamenlijk een te dikke boterham voor Israël.)
Ook in Frankrijk zijn er miljoenen aan het protesteren, tegen allerlei maatregelen van Macron. Alleen al in Parijs waren het afgelopen zondag 500.000 fransen, die de straat opzochten in verband met pogingen van de Franse staat de mensen gedeeltelijk van hun pensioen rechten te beroven.

Ook in Spanje en Italië gaan de mensen nu massaal de straten op. Tot hier en niet verder. Ook Nederland bereid zich voor . Op 11 maart zijn massale bijeenkomsten gepland in den Haag.

Advies GTB ; en daarna massale stakingen het hele zooitje dominerende clubs moet van de baan….Zeker En Vast.

(Wordt vervolgd).

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.