GTB nieuws 15 februari 2023

Feb. 15, 2023
GTB 850.

VERVOLG
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
(13/02/23)

Men gaat er van uit dat voor eind Maart er grote beslissingen worden genomen, zeker met betrekking tot de USA. Een bankroet staat voor de deur. Het is alleen een kwestie van wanneer, Het staat vast dat de Corporation Amerika ophoudt te bestaan. Daar hoort een wissel van de wacht bij.

Ook in de loop van Februari staan er onbekende grote dingen te gebeuren. Helaas moeten wij dat in spanning afwachten.
China heeft een lijst samengesteld van 20 landen waar de VS is binnen gevallen na de tweede wereldoorlog. Zij vragen ons vooral niet te vergeten, wie er hier de grote agressor was. het zeker stellen van geld, macht en Olie.

Deze acties zijn door Europa nooit afgekeurd. Er zijn nooit sancties aan de VS opgelegd. Wat op zich erg vreemd is. Er zijn grote vieze streken uitgehaald. Kijk naar Haïti. De Clinton foundation haalde voor die aardbevingen 500. Miljoen op en voor dat geld zijn er zes huizen gebouwd. Dat wordt ook de agonie voor Turkije, waar en door wie worden de goede gevers weer afgeroomd.?

In Denemarken waren er 50.000 mensen op de been om te protesteren tegen de prijzen. Ook in Nederland werden de muren en hekkens van de NOS in Hilversum volgeplakt met berichten van doden direct na de prik.

In Zwitserland eist men een referendum over het behoud van cash betalingen, omdat anders er sprake is van totale financiële controle van de menselijke uitgaven, door de Banken. cq Staat. Zulk soort acties zijn beslist noodzakelijk.in Duitsland is zo’n 30% van de bevolking voor het behoudt van cash.

Als het digitaal wordt, dan is de slavenstaat een stuk dichterbij..!!!!!!

( gtb ; ik zou U wel toe willen schreeuwen, ; mens ga weer cash gebruiken waar het kan, vermijdt plaatsen waar dat al niet meer kan… het is van levensbelang voor U en Uw kinderen. Het digitale gemak maakt U tot slaaf van de bank.)

De Poole minister president verteld al dat Rusland de oorlog waarschijnlijk gaat winnen…!
Poolse troepen zijn in het noorden van de Ukraine binnengedrongen en zijn slaags geraakt met Ukrainse troepen….

Het verdelen van de Ukraine is al begonnen. Polen heeft de grenzen gesloten met Wit- Rusland.
De USA, RUSLAND en CHINA HEBBEN BESLOTEN er geen atoomoorlog van te maken, een alles vernietigende strijd.

Zij laten zich op het einde niet gek maken door de Khazarian maffia/ Cabal.
In Spanje, Peru en Engeland vinden massale protesten plaats tegen de verslaving en onderwerping van het volk.

11 maart is voor Nederland absoluut ook belangrijk. De protesten moeten hevig zijn. In Duitsland, zijn de grote vier partijen met een bloedneus naar huis gestuurd. Maar let maar eens op of er daar UBERHAUPT iets veranderd….

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.