We worden binnenkort opgehaald

 

Dit is hoe ik denk dat het zal gaan. Binnenkort worden wij gelovigen opgehaald door jezus en gered van de oorlog die eraan staat te komen voor de ongelovigen.. Vele mensen zullen gaan overlijden in de aardbevingen en de verdrukkingen en de hongersnood zal ook toeslaan waaraan vele zullen overlijden..  en de vele mensen die de spuitjes hebben gehaald..

Wij wakkeren hebben de mensen zo gewaarschuwd wat er staat te gebeuren en nog geloven ze ons niet…

Wij geloven zullen de darkness niet hoeven meemaken, doordat wij door Jezus opgehaald zullen gaan worden.

De hemel zal op aarde gaan komen met de verschuiving, en met de darkness zullen de gelovigen al naar de hemel gaan en nadat alles voorbij is, en de aarde op aarde is zullen wij ook weer terug keren..

Wanneer precies dat we worden opgehaald is niet duidelijk, maar dat deze dag nu heel snel zal gaan komen is heel duidelijk. De ene moment zit je bijvoorbeeld bij iemand aan tafel en de andere minuut ben je ineens weg, weg van de aarde en dit zal wereldwijd gebeuren. Vele gelovigen en kinderen van ouders die bijvoorbeeld niet gelovig zijn, zullen ook ineens weg zijn…  Er zijn hier meerdere filmpjes ook over te zien op verschillende social media.. Zie hier een meisje van 9 die er over verteld dat mensen op het een of andere moment weg zullen zijn…

 

 

Nadat de darkness voorbij is zullen we weer terug komen op de aarde en dan zal de hemel ook op aarde zijn, zo denk ik in ieder geval.. De ongelovigen zullen ook op tv gaan zien dat wij al die tijd gelijk hebben wat we hun al die tijd voor waarschuwde en ze zullen hun keuze dan ook in jezus moeten maken, als dat nog kan, want dat is een vraagteken of jezus dat nog dan accepteert, ik hoop dat hij nog mensen de kans geeft dan om zich te bekeren naar Jezus. Heel veel mensen zullen gaan sterven in die vreselijke dagen die er aan staan te komen..

Ik voel aan alles dat we echt heel snel zullen worden gehaald door Jezus, en heb daar ook vrede mee want ik weet ook dat we weer terug keren..  En met het terugkeren zullen vele mensen weg zijn…

Wetende wel dat we er een hele mooie wereld voor terug krijgen en niemand zal meer met armoede te maken hebben.. We zullen de wereld opnieuw moeten bouwen, maar dat wordt een hele mooie wereld!

 

Voor de mensen die hun leven nog niet aan jezus hebben gegeven.. Bekeer je en vraag vergiffenis van je zonden…

 

De media zal aangeven dat we door aliens opgehaald zullen zijn, maar Jezus zal ons halen… Geloof de media niet!!

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.