GTB nieuws 16 februari 2023

Feb.16 2023
GTB 851.

POTVERDRIE, LEES DIT NU EVEN. HET IS MAKKELIJK TE BEGRIJPEN.

IK STORT 10.000 op de bank . Mijn geld.
De bank heeft het recht om dat geld uit te lenen aan anderen tegen interest. Bijv. 4%
Omdat zij de macht hebben, hebben zij van hun regeringen afgedwongen om nog 9 x diezelfde hoeveelheid geld uit te lenen, ook al hebben zij dat geld niet in hun kluis.

Digitaal gaat dat wel ( zij noemen dat “fractionele banking.”)
Uw buurman leent dus 10.000 en nog 8 anderen ook. Het wordt digitaal op hun rekening geschreven maar alle negen betalen 4%.rente. Dus de bank ontvangt 1x 4% rente van echt geld en 8x 4% van digitaal geld. Dat is Geld wat niet bestaat. Het bestaat alleen op papier. Maar het moet wel cash terug betaald worden aan de bank.( dat is totaal 9 x 4 =36%)

Als de schilder en anderen die uw cheque hebben gekregen en het geld willen cashen bij de bank, dan kunnen zij dat niet krijgen, want de bank heeft het niet. Jawel wel digitaal ( dan wordt het uit niets gecreeerd).
Het betekend dat U Werkt in het echt en krijgt daarvoor uit het niets betaald. Wilt u het echt in handen hebben, dan kan dat niet.

U bent dan de slaaf geworden van de bank.
Alles wat U dan doet moet digitaal zijn, als er geen cash meer is…U bent niet meer de baas over uw geld. De bank moet toestemming geven voor alles wat U doet.

Volgt U hun richtlijnen niet op, dat sluiten zij uw account en U bent zonder geld. Door volledig digitaal te gaan geeft U uw financiële handelen compleet over aan de bank. U reist te veel, dan gaat uw stikstof quotum eraan, dan gaat het account dicht. Er zijn nog duizenden voorbeelden van banken macht te bedenken.

Zolang U op cash basis handelt, kunnen zij de cash niet uit de markt nemen(het is nog steeds een wettig betaal middel). Als U elke keer cash pint en overal cash betaald, kunnen zij geen macht over U krijgen. U bepaald uw reizen zelf, uw uitgaven zelf. En zij weten niet waaraan U Uw geld besteed. HET GAAT HEN GEEN MOER AAN.

Het gaat hen niets aan hoeveel geld U verdiend en waaraan U het aan uitgeeft. Zij hebben daar niets mee te maken.
Als U nu zegt, maar dat kan mij niet schelen…., dan bent U uitermate geschikt om slaaf te worden.

Dan zeggen zij, je krijg geen geld voordat je niet die injectie neemt.
Etc. etc. Of je moet deze maand schoenen bij Janssen kopen.

Ik weet dat cash vervelender is dan met de kaart. Dan met de pin. Maar U hebt onlangs met de prikken kunnen zien, hoe eenvoudig het is U te dwingen dingen te doen , die U niet wilt.

Dus neem in godsnaam de moeite om te voorkomen, dat zij nog meer wapens in handen krijgen om U tot slaaf te maken.

Het is U bekend, dat de Banken de beurzen manipuleren, de huizen markt manipuleren, de rente, de hypotheken, de prijzen, de inflatie, de geldhoeveelheid op de markten, de kredieten. etc. Etc.

Dus indirect wordt U al gemanipuleerd.
Dus hou nu nog DAT BEETJE FINANCIELE VRIJHEID VOOR U ZELF.
LATEN ZIJ DAAR NIET AAN KOMEN. in Duitsland is 30% van de mensen voor cash. In Zwitserland gaan honderd duizenden de straat op om cash te behouden en in zweden kun je al nergens meer met cash betalen en in Nederland worden steeds meer pinautomaten gesloopt( onder het motto, dat de criminelen ze anders opblazen)

Laat U niet belazeren. ZIJ, DE BANKEN ZIJN AL BEGONNEN U IN DE RICHTING VAN EEN CASHLOZE MAATSCHAPPIJ TE DUWEN, ANDERS GEZEGD. ; zij zijn al begonnen U tot slaaf te maken….
You got it…???? HEEFT U HET BEGREPEN. Zo moeilijk is dat toch niet..
DOE ECHT MEE.!!!! STOP DIE OVERHEERSERS…..!!!!!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.