GTB nieuws 17 februari 2023

Feb. 17, 2023.
GTB 852.

DE Nazi’s MAKEN DE DIENST UIT. ZIJ ZIJN DE HEERSERS VAN HET WESTEN.

Waarom leveren de westerse landen nog steeds wapens en geld aan de Ukraine ?? Dat zult U zich zeker, net als ik, afgevraagd hebben. Wat voor een idioterie is dat. De Ukraine is geen NAVO-land, geen echte buurman, geen gebied van interesse voor ons. Kortom, wij hebben er niets mee. Eerder nog, via een referendum hebben wij hen afgewezen voor lidmaatschap van de Unie.

En toch geven wij een miljard aan spullen. Dat is 1000 miljoen. Geven wij ook zoveel aan een vriend van ons in nood ; Turkije, een NAVO land.?????

Dat klopt dus helemaal niet. Nu, beste mensen dat zijn de Nazi’s. Je kunt het je niet voorstellen, maar wij steunen de Nazi’s. Want wij, het westen worden geleid door de Nazi’s en wij krijgen opdracht en orders om te helpen.
Want Nazi’s helpen Nazi’s. Dat is al duidelijk geworden toen De USA, Engeland, France En ook Rusland besloten om Hitler na de oorlog af te zetten in Argentina.

Dit nadat het Duitsland door de USA, Zwitserland, Rusland en Frankrijk leeggeroofd was van 20.000 scientists. Zij wisten van ufo’s, Zij wisten van de V1 en V 2 raketten, zij wisten van Organisatie, zij werkten al sinds de dertiger jaren met Aliens., een buitenaards ras waarmede zij technologie uitwisselden.

De Duitsers bouwden al in 1933 aan 8 verschillen space crafts( ufo’s) met opgeheven zwaartekrachten, met laser wapens etc. Het was ook maar goed, dat zij die tijdens de oorlog niet mochten inzetten van de Aliens. En de Duitsers hadden al een grote basis onder het ijs in Antartica waar ook 100 u-boten naar toe gegaan zijn, die men vermistte na de oorlog…

De USA zette deze wetenschappers aan het hoofd van industrieën, het leger, de NASA en de politiek.
Ook hadden de Duitsers op de achterkant van de maan een ruimte basis in de vorm van een hakenkruis..( waarvan foto’s.).

De Amerikanen hebben nog geprobeerd met een gigantische oorlogsvloot Antarctica te bezetten, maar zij werden in no time in de pan gehakt met hen onbekende wapens en moesten wegvluchten uit het gebied. Tot vandaag hebben zij daar verboden overvlieg zones.

Dus de Nazi’s waren niet te verslaan. Dan maar samenwerken. Vandaar ook treaties tussen de aliens en de USA in 1954.

Intussen namen ook de nazaten van de Nazi’s actief deel aan allerlei belangrijke programma’s en konden dus in de Amerikaanse maatschappij infiltreren en deze langzaam maar zeker ook besturen.

Datzelfde gebeurde in Europa. Tijdens de opbouw vergeet niet dat ons koningshuis Duits is. Het Engelse koningshuis is Duits. De Rothschilds, de bank wereld is Duits. Veel vliegtuigbouwers in de states zijn door Duitsers groot gemaakt,
.geen gewone Duitsers, maar Nazi Duitsers.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de USA trachtte een wereldheerschappij de creëren. Dat is hen aardig gelukt. Vandaar ook het aanvallen van 20 zelfstandige naties na de tweede wereldoorlog. Wie niet luisterde werd gedwongen….te luisteren.

Begrijpt U nu, waarom wij Rucksichtslos geld en goederen naar de Ukraine sturen, de bakermat van de Nazi’s, waar de hakenkruizen op de tanks geschilderd worden, tenminste als je tatoeages op de armen en ruggen van de soldaten wil geloven….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.