GTB nieuws 18 februari 2023

Feb. 18, 2023
GTB 853

EEN NAMAAK UFO INVASIE, TEN EINDE DE N.W.O., DE NIEUWE WERELD ORDE TOCH NOG AF TE DWINGEN.

JA, het is U ook opgevallen de berichten plotseling in alle media over vliegende schotels, ufo’s, ballonnen en onbekende Vliegende Objecten. En tevens het afschieten er van. Meteen pats , boem, geen GETREUZEL, meteen er bovenop batsen…

Het is de zoveelste truc van de Cabal, de Deepstate, de Nazi boys.
Zij hebben het eerst geprobeerd met bio wapens, de fake covid ziekte, de bio engineerde injecties om mensen zogenaamd te redden, maar eigenlijk gecreëerd om de bevolking te ernstig te reduceren,

Daarna de oorlog. Eerst Taiwan, daarna aanvallen met nucleaire raketten op Trump. Daarna de Ukraine, een oorlog die zich maar niet wilde uitbreiden en nu dus de lang aangekondigde invasie van “gevaarlijke“ Aliens, buitenaardse boeven.

 

Omdat ik al meer dan 60 jaar een ufo-gek ben, weet ik al zo’n 20 jaar dat dit de laatste uiteindelijke truc zou worden. Een zogenaamde aanval vanuit space.

Werner Von Braun, de Nazi raket scientist, die via operatie “paperclip” in 1944 uit Duitsland geplukt werd door de Amerikanen zei op zijn sterfbed in 1973 tegen zijn eerste assistente Dr. Carol Rosin,
Quote.

“(Vrij vertaald) Eerst zullen ZIJ ( De NAZI’s) de Russen gebruiken, als dat niet lukt dan de Terroristen, en als dat niet lukt Schurken Staten (landen van groot concern), als dat niet lukt Astroïden en als laatste, Carol, als laatste zullen zij een nagemaakte schijnaanval van Aliens uit de Ruimte gebruiken, om een Nieuwe wereldorde te vestigen.” UN quote.

.

Welnu, de Nazi’s hebben ufo’s genoeg, die bouwen zij op de zuidpool al sinds 1933, zij hebben er honderden. Ook beschikken zij over kleine greys, die geprogrammeerd zijn, gekloond van een buitenaards ras, Dan hebben zij ons vreemde wapen technologieën, omdat deze nieuwe uitvindingen al meer dan 70 jaren voor ons weggehouden worden.

Dus als jan met pet een ufo ziet met laser wapens, die gebruikt worden en gekloonde Aliens van ca.1 meter lang met grote hoofden, wat moet ie dan denken….

Dus dat is een duidelijke zaak.
president Reagan zei al tegen Gorbatschof dat de aarde zich direct als een eenheid zal opstellen, als zij wordt aangevallen door buitenaardse wezens. Dat is heel logisch.

Er ontstaat dan een wereld gouvernement, die onze legers en verdediging coördineert. EN DAAR HEB JE DAN DE NWO.!!!!!

Als de mensen weten dat het nep is, alhoewel er echt geschoten wordt, dan trappen zij er niet in, want zij weten dat de Nazi cabal er achter zit….dus zegt het voort…

Het lijkt er op dat dit nu gaat spelen….En er staat al een wereld gouvernement klaar om over te nemen, de CFR. Council of Foreign Relations en de commissie van 300. Een bestaande geoliede politieke thinktank van de groten….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.