Madeleine McCann leeft

 

Een jonge vrouw beweert Maddie McCann te zijn.

Vader van Maddy -Madeleine McCann, staat naast Tony Podesta

Maddie McCan verdween op 3 mei 2007. Het meisje was uit haar slaapkamer in een appartementencomplex in Portugal verdwenen. De ouders van Madeleine waren uit eten in de tapasbar van het vakantiecomplex met een paar vrienden en lieten hun drie kinderen – de destijds driejarige Madeleine en een jongere tweeling (1 jaar oud) – in het appartement slapen.  Daar verdween Maddie uit de slaapkamer… en werd door pedofielen meegenomen. Haar ouders hebben haar verkocht! Er werden foto’s verspreid van mogelijke verdachten toen en als je die foto’s vergelijkt kom je uit op Tony Podesta! Hoe kun je je eigen kind verkopen aan pedofielen!! De waarheid zal nu snel aan het licht komen..

Jonge vrouw

Online is er nu een jonge vrouw die beweert Maddie McCan te zijn.  politie inspecteurs  uit de VK en Polen weigeren en werken alles tegen. Op haar tiktok beweert ze echt Maddie te zijn, en ook ik heb heel erg vermoedens dat ze echt Maddie McCann is.

Ze geeft aan slachtoffer te zijn van een Duitse pedofiel (Peter Ney).

Ze schrijft online op instagram dat ze niet zeker is van haar echte leeftijd en wie ze echt is.  Haar jeugdherinneringen noemt ze wazig en haar vroegste herinneringen is een warm land en binnen witte appartementen. Dit zou je kunnen omschrijven als zijnde in Portugal.   Ze wijst er ook naar dat ze een hazelaar in haar oog heeft net als Maddie Mccan en heeft ook soortgelijke sproeten/moedervlekjes op de zelfde plek. Maddie/Julia (Julia haar naam nu) heeft ook foto’s vergelijkt van Maddie en haarzelf zie de filmpjes hieronder en vergelijk zelf maar eens. Ze probeert ook op allerlei manieren haar identiteit vast te kunnen stellen, maar het systeem weigert. Dit verklaart behoorlijk veel hoe dit corrupte systeem werkt in de wereld!

Ik deze schrijver zie vele vergelijkenissen en met hoe deze wereld werkt, dit zieke systeem waarin we leven geloof ik haar 100% zeker dat zij Maddie is.. Ze wil heel graag contact met haar ouders, en dat is logisch dat ze dat wil, maar ik weet niet of ze ook verder is gaan zoeken over wie haar ouders daadwerkelijk zijn.. Ze heeft natuurlijk veel vragen aan haar biologische ouders die ze wilt stellen!

 

Verdere leven

Ik hoop dat ze er achter gaat komen of ze maddie is en hoe ze in de toekomst haar verdere leventje op gaat pakken en dat ze alles kan gaan verwerken, want dit is niet niks als je er achter komt dat je Maddie McCan bent en als ze inziet wat haar ouders haar hebben aangedaan.. Ze vertelde dat ze het een paar maanden geleden ontdekt heeft en ik zie dat als een reden dat God haar heeft ontwaakt.. Dat gebeurd met een rede met wat er nu allemaal in de wereld gaande is..

 

Hier is haar instagram  

Tiktok en 2de account

en 3de account

 

En als het haar niet is zou het ook nog Inga Gehricke kunnen zijn, maar dan zou ze dus jonger zijn dan ze zegt.

Inga werd op 2 mei 2015 vermist door een bos in Schönebeck, Saksen-Anhalt, tijdens een barbecue.

Ten tijde van haar verdwijning bezocht het meisje de wijk Wilhelmshof in Stendal.

Ze ging hout verzamelen voor een kampvuur met andere kinderen in het bos.

Maar Inga kwam niet terug en sindsdien is er geen teken meer van haar geweest. 

Zie hier reconstructie van de vermissing… vermissing Inga

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.