GTB nieuws 20 februari 2023

Feb. 20, 2023.
GTB 855.

DE ENE VERBAZING OVER DE ANDERE. HET IS BIJNA NIET MEER TE GELOVEN.

Wij dachten, dat Nederland domme politici heeft. Welnu dat klopt. Zij heulen allemaal mee. Als ik het stemgedrag zie van de SP. dan is het huilen. D66 is al helemaal niet meer wat het vroeger ooit was. Het CDA is hetzelfde. Daar heb je niets aan. Zij sturen niet en zijn gewoon een stuurloze partij die altijd het midden kiest. het is geen beleid bepaler. De VVD is naar uiterst links geglipt door de binding met het WEF en de Cabal. De Christen Unie is ook niet meer wat het was en de PVDA is steeds linkser gaan zitten en is weggekocht.

Echter is Duitsland, zijn zij niet beter. Schulz is niet slim en nogal dom. Hij kan beter kinderboeken gaan schrijven, want hij is nooit volwassen geworden en Baerbock is ronduit te laag van intelligentie. Zij verteld dat Poetin moet veranderen en dat hij 360 graden moet draaien…. wat moet je met zulke domme mensen. Maar zij zitten daar allemaal met seksuele afwijkingen… dus..

Dan de USA. Nu blijkt dat het Pentagon achter de hele prik affaire zit.
Zij hebben alle patenten van de virussen, zij sturen de 160 industrieen aan, die het serum hebben samengesteld. Het zijn allemaal defensie contractors, dus militair related companies. Zij zijn ook de eigenaren van de militaire genetische biolabs in de Ukraine……

Het blijkt nu dat Pfizer, Moderna, Biontech, Johnson&Johnson en Astra Zenica hun labels hebben geplakt op de producten in opdracht van het Pentagon. Dus het Pentagon zit achter het hele Covid gedoe.
Dat is bevestigd door Kennedy jr.

Maar die conclusie geeft giga bedenkingen. Welk gedeelte is dat van het leger, wat het Pentagon beleid bepaald. Biden mocht niet naar het Pentagon komen. Aan de andere kant heeft het Pentagon weer geweten van de aanslag 9/11.

Hoe is dan de positie van Trump. Leidt hij het White Hats gedeelte, de Q forces samen met John F Kennedy Jr. Hoe is zijn positie en hoeveel
Procent van het leger staat achter hem. Ik heb in het verleden ook vernomen dat in in het militaire gebeuren zuiveringen hebben plaats gevonden ( zie o.a. generaal Lilly)

Dus de ene verbazing na de andere. Het loopt op zijn eind, maar er zit nog kracht in de deepstate. Kijk maar naar de Tien plaatsen waar nu overal chemische Branden plaats vinden, die de atmosfeer aan het beïnvloeden zijn met dioxine en andere giftige stoffen
Het wachten is nu op de wekelijkse analyse van Benjamin Fulford….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.