GTB nieuws 21 februari 2023

 

Feb. 21, 2023
GTB 856.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 20-02-23)

ZIJN ZIJ VAN PLAN om binnenkort een wereldregering te installeren?
Als je over het geheel de zaken op een een rijtje zet, zou je die conclusie kunnen trekken.

Eerst komen zij met een Pandemie, dan met een afgedwongen wereld
inenting, daarna met een oorlog in de Ukraine, vervolgens de trein gif ongelukken en dan de verschijningen aan het firmament van onbekende objecten.

Dus zij hebben geprobeerd in het verleden 90% van de mensheid te doden.
Dat is hen niet gelukt. Zij proberen nu onrust te veroorzaken met Ufo’s, en een andere bank gerelateerde digitale wereld currency, maar dat komt moeilijk van de grond.

Het ufo verhaal gaat er niet zo in en de digitale currency wordt gewantrouwd en de gifspuiten wil niemand meer hebben, dat is gedaan.

Dus hun pogingen lopen dus overal vast. president Lula van Brazil probeert nu de bevolking te dwingen de spuit te nemen of anders dreigt uitstoting uit de sociale gemeenschap. Maar ook hier is het verzet enorm. Men begint te begrijpen wat voor een giffen in de spuit zitten., een spuit die elders al verboden en vernietigd wordt.

In de spuiten zitten nano transponders, die reageren op 2,4 gigahertz van de 5 G palen. Aldus zou er sprake kunnen gaan zijn van een satanische verslaving toestand.

In polen is de Arc Intergracion aangekomen, een grote vrachtboot uit de VS. met 700. Tanks en Brady vehicles aan boord. Het is het 20 ste schip met zo’n lading. Derhalve is in Polen een legermacht neergedaald van 140.000 oorlogsunits.

Het staat klaar om te worden ingezet. Een tactische zet. Want als wij naar de wapens aan beide kanten kijken, dan blijft er niet veel te schieten over.

De doodsverhouding is nu 8 op 1 . ( 18000 dode russen tegen 174.500 dode Ukrainse soldaten.) er zijn niet veel Oekraïners meer over om te vechten. Daarbij komt dat aan de andere kant een leger van meer dan 500.000 soldaten klaar staan om het land verder binnen te vallen van 5 verschillende kanten..

Ondanks het feit dat op de Europese conferentie Rusland heftig wordt aangevallen, vinden er op de achtergrond vredes besprekingen plaats.

Zelinskyy zelf wil niet praten, maar hij stelt niets voor. De originele Zelinskyy is reeds onlangs gedood volgens Israëlische en Engelse geheime diensten.

In zijn plaats is nu een Avatar, die het spel verder moet spelen. (GTB; het is te belachelijk voor woorden ;Kamela Harris heeft een plastic masker op, Biden heeft een plastic masker op, Zelinskyy heeft een plastic masker op, Macron heeft een plastic masker op.— en de soldaten, die echte jonge mannen en vrouwen, zij geven hun leven voor de plastic maskers – voor een stelletje toneelspelers met instructies,)

HET IS BIJ DE WILDE KNORHANEN AF….

(wordt vervolgd) GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.