GTB nieuws 22 februari 2023

Feb.22, 2023
GTB 857,

Vervolg van 856.
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 20-02-23 )

Dat Zelinskyy dood is, is bevestigd geworden door de groep P3 van de Italiaanse vrijmetselaars. Die bron is keihard. Het totale Spel is echter ondoorzichtig.

Andere geheime diensten zoals de Mossad van Israël en de MI 6 van de UK wijzen er op dat de grote tank massa’s uit de states in Polen, in werkelijkheid doorgevoerd zijn geworden naar Rusland. Dit in het kader van de Russen te helpen straks zich massaal te keren tegen China.

De White Hats willen namelijk niet dat de khazarian en de Amerikaanse overheersing vervangen gaat woorden door een Chinees-communistische overheersing.

Rusland zou dan samen optrekken met China tegen het Westen en dan later op het laatste moment zich omdraaien en communistisch China aanvallen, samen met de USA forces. Daartoe moeten ook de aardbevingen gezien worden, die nu plaats gevonden hebben in Turkije en nog steeds plaats vinden.

Aan de ene kant gelden die als waarschuwing aan Turkije niet de NAVO te verlaten en aan de andere kant dienen deze aardbevingen om China te waarschuwen dat het Westen deze wapens bezit en niet zal aarzelen deze tegen China te gebruiken, indien dit noodzakelijk wordt.

.

Het geheel is een oud plan reeds meerdere malen omschreven in de annalen van verschillende geheime diensten. ( GTB : Het is voor ons als buitenstaander alleen maar gissen en proberen, de zeer weinige echte info, die gelekt wordt te ontrafelen.

Verschillende klokkenluiders en de per ongeluk uitgelekte info helpen ons enigszins een beeld te vormen van de achtergrond spelletjes van de machthebbers. Daarbij aantekenend, dat er veel disinformatie wordt verspreid ten einde rook gordijnen te leggen om de werkelijke intenties te verbergen en te maskeren.

Het enige wat ons verder te doen staat is te zorgen dat de kleine uitvoerders van verschillende WEF plannen, zoals Rutte en Kaag niet de kans gegeven wordt door onze apathische houding, onze levensstandaard en die van onze boeren bewust kapot te maken met hun zoete gewauwel en weldoordachte beloftes.

Daarom moet massaal opgestaan worden tegen deze waanzinnige verwijdering van 3000 boeren. Dat is op het ogenblik voor Nederland van cruciaal belang. Het volk heeft de Overheid al laten weten dat zij dit beleid volledig afkeuren.

Wij kunnen niet volstaan met steeds maar weer te zeggen , dit is fout, dat is fout. Daar schiet je uiteindelijk niets mee op. Het wordt nu zaak om door onze daden ( het plat leggen van de samenleving) te laten zien , dat wij serieus zijn en dat het gedoe afgelopen moet zijn……

Wij moeten stoppen met wachten op de buurman….en op de buurman van de buurman, die weer wacht op….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.