Feb. 24, 2023
GTB. 859.

NEE, IK LUST GEEN PEULTJES MEER…. LAAT DIE MAAR STAAN.

Na oktober 2022 tot ca. Heden 50.000. Mensen die extra dood gegaan zijn in Nederland. Het is niet te geloven. En iedereen gaat zijn eigen gang.

Geen heftige discussies op tv, geen praatprogramma’s die stijf staan door de doden. Geen geschreeuw in de kranten. Neen het is stil. Doodstil….. niets maar dan ook niets. Niemand heeft iets te zeggen en de jongens die verantwoordelijk er voor zijn, die houden zich met de Ukraine bezig. Want waarom zou je nog iets zeggen…. wat valt er te zeggen.

Welnu DE REGERING IS DAARVOOR VERANTWOORDELIJK , AL DIE PARTIJEN : VVD, CDA, D66, CHU, etc. plus een aantal oppositie partijen. Het is vrij duidelijk. Zij lopen met hun laarzen door de stront en iedereen fluistert hen in hun oren dat het stinkt en zij kijken rond en zeggen “ hoe komt U erbij, de zon schijnt en het regent niet…..

Het is bijna niet te geloven, dat in deze tijd zoiets kan gebeuren. Wereldwijd tot nu toe 5.500.000 miljoen oversterfte. En het blijft stil. Als iemand doodgaat die kerngezond is en je zegt, zou het misschien kunnen, dat hij door de Jab gestorven is, ? Dan kijken zij je aan en zeggen, hoe komt je daar nou bij.?

Persoonlijk heb ik dat al 3x meegemaakt. Men komt gewoon niet op het idee, dat dat wel eens zo zou kunnen zijn.
Oversterfte betekend dat er gemiddeld meer mensen sterven, dan gewoonlijk. Daarom zijn de begrafenis ondernemers ontzettend druk en de meesten zetten dat op 50 tot 100 % meer begrafenissen, dan dat zij altijd gewend zijn.

En dan zien wij de politici en de pers en de politie alles negeren, niemand vraagt zich af waarom.
Persoonlijk denk ik dat zij het allemaal in hun hart wel weten, behalve de erg dommen. Het ligt er zo dik bovenop, te meer daar er geen andere oorzaken voor het grijpen liggen en als wij daar dan bijtellen, dat men het verdomd op alle gebieden het te onderzoeken dan is dat vrij duidelijk.

Waarom zou men bewijzen zoeken, die aangeven dat men meegewerkt heeft aan deze dodenstroom, dat men het gepushte heeft, dat men het afgedwongen heeft, geëist heeft. Waarom zou men…..?

Daarom moeten de officieren van justitie, de rechterlijke macht dat doen. Zij zijn verantwoordelijk voor het bestrijden en behandelen van misdaden tegen de mensheid.

Zij moeten de rode draad opnemen en de criminele onderzoeken starten. De verantwoordelijken, en daar horen ook diegenen bij, die het geheel gefacaliteerd hebben, voor al die doden
die gevallen zijn. Ik eis, als burger dat al die mensen hun verantwoordelijkheid nemen en een grondig onderzoek a la Neurenberg starten.

Het kan niet zo zijn dat al die honderdduizenden Nederlanders gedood zijn geworden en niemand doet er iets op uit.

Dan hebben wij het nog niet gehad over al die invaliden die ontstaan zijn door de overbodige inentingen, mensen die verlamd zijn geraakt., of niet meer als voorheen kunnen functioneren. Dat moeten er meer dan een half miljoen zijn.

En Rutte maar lachen, en liegen en verdraaien en negeren en belazeren en ontkennen…..
HET IS BIJ DE WILDE KNORHANEN AF……

WAT vindt U nu daarvan mijnheer de officier van justitie. En meneer de rechter. Ga maar staken om dat je het te druk hebt….., EEN OVERDRUKTE….

 

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.