GTB nieuws 25 februari 2023

Feb. 25, 2023
GTB 860.

GEVAARLIJKE ONTWIKKELINGEN TEN AANZIEN VAN DE W.H.O.

De United States van Amerika hebben hun pandemie gedrag overgeheveld aan de W.H.O.
Dat betekend dat in geval van een pandemie alle maatregelen voorgeschreven gaan worden door een niet gekozen en ons vreemde, ondoorzichtige, door Bill Gates de moordenaar, gesponseerde particuliere organisatie.

En dat is niet te geloven. Dat een president, zonder toestemming van het Congres en de Senaat zomaar die power over de gezondheid van de bevolking afgeeft aan een stel criminelen. Want dat zijn het…!!!!!

Hoe kun je de macht afgeven op een zo’n belangrijk gebied voor de burgers als de gezondheid. Vooral als je weet dat drie jaar geleden deze zelfde mensen een Pandemie hebben uit geroepen over iets wat niet heeft bestaan en wat de grootste leugen is geworden in de geschiedenis van de mensheid.

Het bestaan van een corona virus is nooit bewezen, zelfs niet als het bewijs daarvan door de rechterlijke macht is opgeëist. Zelfs dan konden de WHO , ,de RIVM, de OMT en Pfizer, Moderna, Biontech, Astra Zenica en Johnson&Johnson niet bewijzen, dat het virus echt bestaat.

Dezelfde WHO eiste het gebruik van mondkapjes, dat niet beveiligde en zo lek als een mandje was en zelfs ook eiste afstand te houden wat niet werkte en daarna opdracht gaf aan alle regeringen alle mensen op te sluiten en in te enten met een zeer gevaarlijk virus, dat niet genoeg en intensief getest en gecontroleerd is geworden.

Waar men trucs toepaste om het op de markt te krijgen. Ook waar men ziekte veroorzakende stoffen aan heeft toegevoegd, die tot slot leiden tot een giga oversterfte , wat nog steeds aan de gang is en waar het einde nog niet van te overzien is. Tot nu toe al 5,5 miljoen extra doden wereldwijd.

EN AAN ZO’N ORGANISATIE WIL MEN DE TOTALE BEVOEGDHED OVER DE GEZONDHEID VAN ALLE BEVOLKINGEN DER AARDE GEVEN. !!!!!!

Wat is dat voor een gedoe. Waarom zijn bijna alle leden van onze regering lid van het WEF, die zulke dingen promoot en waar Onze minister van financiën mevr. Klaag, een oriënterende en beleid beslissende functie bekleed van een door het WEF ingestelde wereld beleid commissie.

En dat allemaal terwijl zij geen nevenfuncties mag hebben, en zeker niet waar zij geen verslag van doet. En niemand in de tweede en eerste kamer eist opheldering, behalve de FVD en Haga.

Wat zijn dat allemaal voor een flapdrollen, die met onze meest essentiële belangen zo durven om te gaan. En waarom doet niemand iets om dat te stoppen. Ik hoop van ganzerharte, dat hier de White Hats ook actief zijn, en alles registreren wat niet deugd, waardoor straks die hele club middels een juridisch proces opgesloten gaat worden….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.