GTB nieuws 27 februari 2023

Feb. 27, 2023
GTB. 862.

WAT ZIJN WIJ EIGENLIJK AAN HET DOEN.???????

crimineel en moordenaar Ernst Kuipers

In mijn ogen tikken wij niet meer. Als je ziet, dat mijnheer de crimineel Kuipers aan het doen is, dan krijg je daar een droge mond van en een brok in je keel.

Hij staat op het punt een verdrag met de WHO te ondertekenen. Die de WHO ( een particuliere organisatie van Rockenfellor) de macht geeft om te vertellen aan onze eigen machthebbers wat wij moeten doen als er weer een Pandemie komt.

WEER EEN PANDEMIE ????? Dat laatste, dat covid gebeuren was helemaal geen Pandemie. Dat was een zooitje voorgelogen en gefantaseerde gebeurtenissen, wat men tot een Pandemie bewust gemaakt heeft om ons te misleiden, te onderdrukken , op te sluiten en ons te injecteren met giftige experimentele zeer gevaarlijke chemische stoffen, die ons op de lange duur ziek maken en ons immuun systeem ernstig verzwakken.

EN DAT IS ZO GOED GELUKT ALLEMAAL, DAT WIJ ZEGGEN ;”GOEDZO, HIER HEB JE ALLE MACHT, WANT JULLIE HEBBEN HET ZO GOED GEDAAN !!!!!!!?”

Waar zijn wij mee bezig. Het was helemaal geen Pandemie, Jawel , iedereen hebben zij dat wijs gemaakt. Zij hebben ons belogen en bedrogen…. en nu mag die smeerlap van een debiele Kuipers de macht aan datzelfde gore zooitje WHO afgeven ?…, omdat alle landen dat doen??

WAAR ZIJN WIJ MEE BEZIG. WAAROM SLUITEN ZIJ DE MENSEN NIET OP DIE DAAR DE TOESTEMMING VOOR HEBBEN GEGEVEN.???????

Het is bij de wilde knorhanen af. Je gaat toch je gezondheid niet vrijwillig afgeven aan moordenaars en zware criminelen, lui die geprobeerd hebben je te doden of invalide te maken.
Dus laat de Nederlandse bevolking dat toe…..????? DAT IS TOCH BIJNA NIET TE GELOVEN. Het is te idioot om daarover te praten.

Het is hetzelfde als iemand, die met een slechte revolver probeert jou en je kinderen dood te schieten. Het lukt hem niet, want het materiaal deugd niet. En dan geef jij hem een veel beter pistool met goede ammunitie, zodat hij het nogmaals kan proberen als hij er weer zin in heeft…… ongelofelijk.
Hebben wij dan ons verstand verloren ????

Wij weten toch, dat als er een Pandemie is dat het doden aantal tussen de 15 en 75% ligt. En niet op 0,025%. Dus men heeft bewust deze zogenaamde ziekte ( wat een griep was) bewust een A states gegeven.
Waarom….?.???? Zij hebben zelf gezegd; “ ANDERS KUNNEN WIJ NIET WETTELIJK DIE MAATREGELEN NEMEN OM U OP TE SLUITEN, OM U TE VERPLICHTEN INJECTIES TE NEMEN, OM U OP TE DRAGEN EEN ZUURSTOFBEPERKENDE KAP TE DRAGEN EN OM UW CONTACT AF TE BREKEN MET ANDERE MENSEN.

( ik vul het nog verder aan, “ om een groot aantal oudjes dood te maken, dat is goed voor de staats en pensioenkas…..!!!!)
Hier geld maar een woord voor ; “Staken” , staken, En nog eens Staken.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.