GTB nieuws 28 februari 2023

Feb.28, 2023
GTB 863.

WAAR BLIJVEN TOCH ONZE NEDERLANDSE STUDENTEN.!!!!!

Het is doodstil in die hoek.
Geen enkele reactie. Al jaren niet meer. Stil en geruisloos . Zij zijn er niet.
Toch is het aantal studenten in Nederland ca. 350.000.

Wat is dat. Hoe komt dat.? Er is ook niemand, die daar onderzoek naar doet. In de laatste tien, twintig jaar zien wij ze niet meer. En de Studenten, dat zijn toch de eersten, die aan de bel trekken. Vaak wel onderdacht en wild, maar dat is een student eigen…. weten die veel….

Nee zij weten niet veel. Maar zij reageren vaak vanuit een onderbuik gevoel. Spontaan en direct vaak is het GRONINGEN, die het voortouw neemt waarop andere universiteiten en hogescholen volgen.

Het is en blijft echter doodstil…. dat is vreemd. Zeer vreemd. Net zoals het vreemd is dat de bevolking bijna niet reageert. Het lijken beiden op lame ducks, verlamde eenden…..

Een directe reden kan ik niet aanvoeren. Maar het is mij wel duidelijk dat de realiteitszin bij beide groepen ontbreekt.
Is dit soms de generatie van de niets doeners, van de onder controle staanders, van de gehersenspoelde. Het zou zo maar kunnen.

Tot het jaar tweeduizend waren er nog veel studenten actief in het reageren op de politiek. Maar het lijkt wel of dit ondergesneeuwd is door PlayStation 1, 2, 3, 4, 5 , en 6. Door kwissen en spelletjes, door hen af te leiden en voor de gek te houden.

Niet te vergeten, het onderwijs is dusdanig uitgehold en geminimaliseerd, dat sport en spel
veel belangrijker is geworden. Ook is het patroon veranderd op de Hogescholen en Universiteiten. Men weet bijna niets meer. Lezen, schrijven, taalgebruik etc. zijn zwaar onderuit gehaald. Discipline is vaak ver te zoeken. Maar , allee, ik ben geen expert.

Dan is er nog iets dat mij doet vermoeden dat de kwaadwillende regering gebruik maakt van rustig makende frequentie wapens. Het is eigenlijk eenvoudig zat.je stuurt een paar satellieten de lucht in die deze frequentie uitstralen.

Dan kun je gebruik maken van besturende elektrische apparaten, cell phones, cell palen, 5 G palen, elektronische apparatuur aangebracht in de huizen, om elektriciteit te meten en…. activiteiten te controleren en te recorden.

Ik kan mij niet voorstellen dat de oorzaak van deze onnatuurlijk rust in protesten ergens anders zijn oorsprong heeft.
Als je opmerkingen hoort van de overheid zoals; “het dragen van mondkapjes is eigenlijk een manier, om te kijken hoe het volk reageert” ( dat was de werkelijke reden) en als je weet dat de overheid constant de bevolking test in hoeverre zij gaan kan met maatregelen.

Ook als zij bewust maatregelen nemen, die zij niet mogen nemen, om te zien wat de reacties uit het publiek zijn. Ja, dan is het niet ver meer van bedriegen, manipuleren en een dictatuur.

Ik vindt het jammer, dat ik nooit iets positiefs kan publiceren, als het gaat over onze regering, en de gedragingen ervan.

Het is een constante vreemde situatie waar wij ons de laatste tijd in bevinden. Het deugd niet. HET DEUGD VAN GEEN KANTEN…!!!!
ONZE STUDENTEN ZIJN LEK GESCHOTEN.

GTB..

 

GTB nieuws 28 februari 2023 update

 

Feb. 28, 2023.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 27-02-23 )

De aanvallen op Turkije en andere landen alsmede krachten van verzet in de Ukraine , die door de Khazaria Maffia veroorzaakt worden hebben de tegen forces een blunt aanval op een aan de kust liggende New Zeelandse stad gedaan, waar ook een geheim militair steunpunt cq basis is van de NAVO/USA.

Dit steunpunt werd volledig door de DEW wapens vernietigd ( in de vorm van een tsunami en een aardbeving) en er zijn honderden doden gevallen. Er rust een zwaar publiciteit verbod voor alle wereld nieuws media. Zelfs de naam van de stad is geheim gehouden.

Deze aanval van de Chinezen moet gezien worden als vergelding op de aanval op Turkije.. Op 1 en 2 februari sloten de verschillende ambassades hun vertegenwoordigingen in Istanboel. Op 3 februari liep de des Troyer de US Nitze binnen met Haarp wapens aan boord.

De Turkse minister van buitenlandse zaken roet de Amerikaanse ambassadeur op, zijn smerige gezicht uit Turkije te verwijderen.

Op 5/6 februari volgen dan die vernietigende aardbevingen, die met grote waarschijnlijkheid door HAARP zijn veroorzaakt. China dreigt daarop. Zwitserland en de Ukraine plat te maken. De Rothschilds ( Khazarian Mafia)in Zwitserland verklaren zich daarop bereid vredes onderhandellingen te beginnen. Alhoewel zij nog steeds een alles vernietigende atoom oorlog op het oog hebben.

Door de aardbevingen hebben de landen aan de middellandse zee te maken met een land verhoging langs de kusten met 7 meter.

Daardoor zijn ook de kanalen van Venetië in Italië droog komen te liggen. Wetenschappers trachten deze drooglegging wetenschappelijk te verklaren, door het droge klimaat de schuld te geven.

Frankrijk en Zwitserland vinden het vredesaanbod van de Chinezen aantrekkelijk maar Biden/ USA is tegen.
De Chinezen verklaarden daarop dat sinds 1776 de Amerikanen, de indianen hebben uitgemoord, Canada zijn binnen gevallen en daarna Hawaii hebben geannexeerd., daarna oorlogen hebben veroorzaakt in Korea, Vietnam, in de golf, Kosovo, Afghanistan, Irak, Libië en Seria.

Hum militair budget is de grootste van de 15 landen om hen heen en halen de 700 miljard dollar. Zij hebben over de hele wereld 800 basissen en 173.000 troepen in het buitenland gestationeerd. En dwingen de rest van de wereld 100 US$ te betalen, voor een 100$ biljet wat bij het drukken maar 17 cent kost.

Het is duidelijk, dat er een regiem change in de United States moet plaats vinden.
(Wordt vervolgd) GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.