GTB nieuws 1 maart 2023

Mrt. 1, 2023
GTB 865.

Vervolg 864.
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. ( 27-02-23 )

Het Defensie budget van de USA is het grootste ter wereld, namelijk
730 miljard dollar, daarmee is het 40% van het wereld defensie budget.

Het is dan ook niet verwonderlijk, dat men overal militaire basissen heeft
op de wereld ( 800) en zoals reeds geschreven 173.000 soldaten in het buitenland gestationeerd. Namelijk in 159 landen. Maar ook de khazarian Maffia heeft vooral op het zuidelijk halfrond enorm veel steunpunten en basissen opgebouwd.

Ook kan het dus zijn, dat het stadje in Northern eiland van New Sealand
( Napier), wat kort geleden vernietigd is geworden, een geheim militair bolwerk was van de Khazarian Maffia en dat de White Hats, deze basis met het stadje vernietigd hebben als reactie op de vernietigende aanval op Turkije. Dan zouden het niet de chinezen zijn, zoals beschreven in bericht van 863.

Napier ligt aan de oostzijde van het Northern eiland. U ziet en hoort er niets van. Bijzonder naar, want militairen , politie en brandweer zijn ook getroffen, dus de bevolking is aan zijn lot overgelaten.

Ook de geheime militaire basis is volkomen vernietigd. Dus daarvan is ook geen hulp te verwachten. De berichtgeving omtrent dit gebeuren is op allerlei gebieden volledig geblokt. En ook zeer verwarrend.

Men is bezig op de Filipijnen om fabrieken voor insecten te bouwen. Dit alles om straks meel te vervaardigen wat in onze voedselketen gemengd gaat worden ten einde de depopulatie verder te activeren. Het gebeurd volledig in het daglicht, net zoals de injecties.

Het giftige meel behoeft niet op de verpakkingen vermeld te worden…..
Bishop Carlo Vigano,de Apostolic Nuncio van de USA, heeft de
katholieken opgeroepen om niet te protesteren tegen alle maatregelen, die President Biden heeft genomen, omdat zij het goede dienen. Hij heeft het verboden om daartegen te protesteren! ( de smeerlap)

Verder is komen vast te staan dat John Podesta, de pedofiel, een zoon is van Laurenz Rockenfellor. Ook de plastic masker paus is een nazaat/lakei van de Rockenfellors.

Ook het bericht dat de Minnesota Mining Company het patent heeft van de productie en samenstelling van Adrenochrome, het afgetapte bloed van kinderen, die kort daarvoor gemarteld zijn geworden, zal U niet meer verbazen.

De USA hebben 1,1 biljoen US Dollar van de Russen geblokkeerd waar zij konden, om zo hun financiën draaiende te houden. Het wordt echt tijd, dat deze oorlogszuchtige Amerikaanse administratie het veld ruimt….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.