Een krachtige magnetische storm en een Zonne-Tsunami zullen in maart de hele planeet bedekken.

 

In de afgelopen weken zijn magnetische stormen letterlijk razend geworden en hebben ze de aarde aangevallen met zeer krachtige uitbarstingen van fakkels en geostrikes. 

Op vrijdag 24 februari 2023 vond er weer een zonnevlam plaats op de zon, waarvan de bron de vlek AR3236 was.

Een paar uur later gebeurde hetzelfde, dit keer was de bron de AR3229-spot:

De afgelopen dag, op 27 februari, werd de magnetosfeer aangevallen door de krachtigste geostrikes van de hele winter, waarvan de kracht een kritiek niveau van 7 punten bereikte en gedachten over vermoedens van magnetische stormen die in maart schokkende niveaus bereikten, werden alleen maar sterker.

Zoals spaceweather.com schrijft, veroorzaakten twee sterke flitsen op rij en in relatieve nabijheid een uitbarsting van protonen met een energie van meer dan 10 MeV, wat “enigszins ongebruikelijk” is en we hebben het over een soort “kettingreactie”. ”:

Hoe ongebruikelijk dit kan worden begrepen uit de situatie in maart vorig jaar, toen er na de gigantische CME zo’n beeld was:

 

Zoals wetenschappers schrijven, jarenlang vooruitlopend op de micron en terwijl ze  de metingen van NOAA GOES-16 observeren , hebben ze nog nooit zoiets gezien.

Gezien de overduidelijke discrepantie tussen de enorme energie van protonen en eerdere gebeurtenissen, zou men moeten nadenken over de komende CME, waartegen veel X-klasse fakkels een amusementshal zullen lijken – er gebeurt iets in de ster.

Na de dreigende oerknal zal er, waar deze ook gericht is, een sterke aardbeving op aarde plaatsvinden en deze kan maximaal de atmosfeer een beetje wegblazen terwijl in de tropen strandgangers een krachtige kleur krijgen zonder zelfs maar hun kleren uit te trekken .

Grote aardbeving op komst?

Seismologen waarschuwen dat in de eerste week van maart opnieuw een sterke aardbeving het Midden-Oosten zal treffen. NWO-onderzoeker Frank Hoogerbeets die met zijn controversiële methode de verwoestende aardbeving met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter in het Turkse zuiden had voorspeld, kondigde ook aan in de eerste week van maart weer een grote aardbeving in het Midden-Oosten te verwachten.

Hoogerbeets stelt: “Een convergentie van kritische planetaire geometrie rond 2 en 5 maart zou kunnen leiden tot grote tot zeer grote seismische activiteit , mogelijk zelfs een grote stuwkracht aardbeving rond 3-4 maart en/of 6-7 maart.” “De eerste week van maart wordt heel kritiek”, zegt hij. Het kan 7 en hoger zijn, maar ruim boven de 8.

 

Bron:soulask

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.