GTB nieuws 2 maart 2023

Mrt. 2, 2023.
GTB 866.

SNAPT U ER GEEN BARST MEER VAN .!?

Nou, dat is heel begrijpelijk. Er is zoveel info op de markt wat elkaar tegen spreekt en er zijn zoveel onzinnige maatregelen, waar sprake van is, dat het bijna niet meer te volgen of te snappen is. Als er sprake is van aardbevingen, dan kun je categorisch kijken of deze tussen de 4 en 6 op de Richter schaal zijn, en als zij dan ook nog op ca. 10 km. Diepte zijn, ja dan zijn ze aan het rotzooien ondergronds met de tunnels. Het opblazen daarvan of het schoonvegen..

Maar als het om zware aardbevingen gaat van 7 of 8 welnu dan kan het zomaar zijn, dat deze van de Scaler wapens afkomstig zijn, de HAARP wapens. Men moet al haast een aardbeving expert zijn om de gewone aardbevingen er tussen uit te halen.

Die kunstmatige aardbevingen, die elektronisch gestuurd worden via de dampkring, die moeten ook door satellieten waarneembaar zijn. Dus men weet van elkaar, wie wat veroorzaakt.

FUKUSHIMA was opzettelijk veroorzaakt. Dat was een grote , (wij kennen allemaal de ontplofte kern centrales daar,) maar in 1995 werd de stad KOBE in Japan gelijkgemaakt met de grond en gaf tienduizenden doden. De reden daarvan was dat Japan moest stoppen met hun wetenschappelijke onderzoeken in KOBE, omdat zij de Amerikanen niet daarin wilden laten deelnemen.

En dus werden zij afgestraft. Stiekem en effectief.
Dus wat men nu verteld over alles en nog wat, wat is de eigenlijke waarheid. Bezoek Biden in de Ukraine. er zijn berichten van in elkaar gezette opnamen in de States. Er zijn berichten, dat het in Polen heeft plaats gevonden. Er zijn berichten, dat de Russen toestemming moesten geven voor het bezoek, om te voorkomen, dat er per ongeluk een raket zou vallen. Etc. etc etc.

Als je daar naast de onzinnige maatregelen van ons kabinet legt met
daarbij de klimaat waanzin en het 3000 boeren beleid. En het stikstof beleid….

Met de wetenschap dat alle universiteiten de mond niet meer open doen, omdat zij door de Staat en grote companies gesponsord worden. Dan is daar ook geen peil op te trekken.

Het betekend maar een ding. Het hele gedoe moet stoppen. Het kabinet moet weg. Het liegt, het bedriegd, het misleidt, het spreekt halve waarheden. Kortom onze regering alsmede de oppositie, enkele partijen uitgezonderd, moeten weg.

De pedofiel Rutte, de niet te vertrouwen is en de valse Kaag, de meeloper Hoekstra etc.
Wat hebben wij aan een kabinet waar je niets aan hebt. Een regering, die anti burger is.

DAAR HEBBEN WIJ NIETS AAN . DE MOET WEG. DIE VERTEGENWOORDIGEN ONS NIET. MAAR ZICHZELF EN DE COMPANIES EN ORGANISATIES DIE HEN OMKOPEN…..
GENOEG IS GENOEG, WEG ERMEE….!!!!!!

 

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.