GTB nieuws 3 maart 2023

 

Mrt. 3, 2023
GTB 867.

DE ROCKENFELLORS EN DE ROTHSCHILDS ( Fam.Bauer) ZIJN BIJNA UITGEPOEPT.

Er zit niet veel kracht meer in. De Corporation van America is failliet. De centrale banken zijn failliet, de United Nations en de NAVO zijn failliet.

Zij controleren de wereld economie niet meer. Zij controleren de olie stromen en de geldstromen niet meer. WASHINGTON is een lege stad. Alle regerings gebouwen staan leeg.

De FED is failliet. Zij beheersen nog wel de fortuin 500 companies, maar die bepalen het ook niet meer. Hun geldstromen drogen op. Zij proberen nog door prijs verhogingen van benzine en levensmiddelen wat meer geld te krijgen, maar hun greep op de drug trafficking en de seks trafficking en orgaanhandel is niet meer wat het geweest is. Ook de Adrenochroom handel gaat veel moeilijker.

De onuitputtelijke bronnen van geld raken op. Zij mogen wettelijk niet meer printen en de wereld accepteert hun fake dollars niet meer.

Nu proberen zij nog eigenlijk de Samson doctrine.,; als ik ga, dan neem ik zoveel mogelijk mensen mee naar de eeuwige jachtvelden….

Maar dat schijnt ze niet te lukken De militaire toppen van de USA, Engeland, Frankrijk, China en Rusland laten zich niet meer verleiden tot een alles vernietigende oorlog. Dat hebben zij al onderling al afgesproken. Dat onderwerp is voor hen zinloos en taboe. Zij trappen er niet meer in.

Dus alles wat de Cabal en de Khazarian Maffia nog uitspoken, zal niet leiden tot een volledige confrontatie tussen de groot machten.

De forces van de United States doen niet mee. En Duitse specialisten zowel als de Franse militaire specialisten hebben reeds berekend, dat zij gezamenlijk, zonder de USA, het nog geen twee weken tegen Rusland zullen volhouden.

De Russen hebben vorig jaar nog een dubbelganger van Biden tijdens een Europese congres vergiftigd, maar er springt dan direct een “Nieuwe Biden” in het veld.

De originele Biden werd al jaren geleden in het geheim in de USA door een militair tribunaal veroordeeld en geëxecuteerd wegens landverraad, daar kwam direct ook weer een kloon/avatar naar voren. Dus killen van al die plastic maskers helpt niet.

Het zijn de krachten erachter, die in de kraag gepakt moeten worden.
Door de onevenwichtige currencies en handels overeenkomsten is een crash in stock market niet ver meer weg.

Ook het in elkaar stuken van steden in new zeeland en Turkije en libanon heeft geen zin meer.

De wereld is het erover eens. De cabal/ de Khazarian maffia/ de illuminatie, zij hebben hun tijd gehad.

WANNEER TREKT MEN DE STEKKER ER UIT?

Welnu dat kan zomaar gebeuren , het duurt nu niet lang meer. De Russen staan klaar, de American Forces staan klaar….. eind Maart ?
Eind April.. ? eind Mei….?
Het zou zo maar kunnen. De wereld pikt het niet langer….

Dus tanden op elkaar, een bak brood en een bak rijst bij de hand….de tank vol, als U zich dringend moet verplaatsen….wees klaar voor het uittrekken van de stekker…..en zorg voor voldoende voor U belangrijke reserve medicijnen, als die nodig zijn….. en als het kan wat extra cash en lang houdbaar voedsel!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.