Betreed het duisternis..

 

De komst van de Antichrist in het “einde der tijden”, in de tijd van de Apocalyps, is een script dat in ons DNA is gecodeerd. De Bijbel zegt dat de antichrist eerst komt, en dan Christus, de wederkomst, onvoorwaardelijke liefde, goddelijk bewustzijn, het paradijs en alle dingen.

Velen stellen zich de Antichrist voor als een soort negatief personage, een persoon die zal komen en iedereen zal gaan misleiden, om hen van het ware pad af te leiden.

Tegelijkertijd zullen gelovigen worden uitgeroeid van ongelovigen, een soort wannen – kaf van korrels scheiden, enzovoort.

Maar dit is hoe een persoon informatie over een bepaalde bewustzijn laag waarneemt.

Wat gebeurt er eigenlijk

Dit scenario speelt zich voor iedereen individueel af, wanneer een persoon van het bewustzijn van scheiding naar het bewustzijn van de eenheid van de bron gaat.

Wat “Antichrist” in dit geval betekent, is al onze duisternis, al ons onderbewustzijn, al onze angsten, het reptielenbewustzijn van overleving, er zijn ook laagfrequente, destructieve programma’s.

En deze “Antichrist” is de personificatie van de duisternis die als eerste komt wanneer je dit Pad van Ontwaken betreedt.

Eerst wordt je ‘donkere kant’, de keerzijde van de medaille, op natuurlijke wijze onthuld. Het komt en je herkent het, stemt het af, accepteert het, verheft het.

In deze duisternis ligt je kracht, alle delen van de ziel, alle valse identificaties, verleidingen, ondeugden enzovoort, onaanvaardbare delen van jezelf.

En wat je doet, je gaat door deze duisternis, door de “Antichrist”, omhoog naar het bovenbewustzijn, door de dichte substantie, transformerend, afstemmend, accepterend, realiserend, een keuze makend elke keer dat je naar het bewustzijn van de Eenheid van de Bron, waar je je Dawn al ontmoet.

En dat is eigenlijk het hele verhaal.

Je kunt niet naar het bewustzijn van de bron gaan, het God in jezelf onthullen, opstijgen naar de gouden platformen van bewustzijn totdat je je “Antichrist” bent gepasseerd, totdat je oog in oog komt te staan ​​met je duistere kant.

Duisternis is bekend wanneer je je onderbewustzijn, alle programma’s opent en de waarheid over onszelf herkent zonder deze in goed en slecht te verdelen.

Dit scenario is vastgelegd in onze cellen, en in het beeld en de gelijkenis vindt het algemene scenario voor de hele mensheid plaats.

Nu is er een opening van de zegels, een soort “hersenschudding van de piramides”, het vrijkomen van energie, die deze duisternis naar de oppervlakte brengt.

Het belangrijkste goddelijke programma is in werking getreden, dat steevast bepaalde stadia doorloopt.

In de Bijbel wordt dit alles beschreven in personificaties, met verschillende “speciale effecten”, maar de nucleaire explosie en de tsunamigolf die ons omhult – het zit allemaal in ons, in onze angsten, in golven van emoties, explosies van psychische energie, tijdens onze persoonlijke Apocalyps.

 

Bron: soulask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.