GTB nieuws 4 maart 2023

Mrt 4, 2023
GTB 868.

WEG MET DIE ROTHSCHILD KLIEK…!!!! WEG MET KLAUS SCHWAB…!!!

De grootste criminele en oordenaars Klaus Schwab en Joe Biden

Ja, dat was eigenlijk al bekend. Dat Klaus Schwab een afstammeling is van De Rothschilds.
Zijn overgrootvader was Moritz Rothschild. ( dood in 1914)
Getrouwd met Emma Rothschild. Ja dat deden zij vroeger : trouwen in de familie. Dat zekerde het vermogen. Dat bleef in de clan.

Zijn grootvader was Louis Rotschild ( 1942).
Die was weer getrouwd met Melanie Rothschild…..
Zijn moeder was Marianne Rothschild .
Getrouwd met Fred Schwab, die zijn vader was. Klaus Schwab zelf is geboren in 1938, en is dus nu 84 jaar oud. Hij richtte in 1971 het WEF ( World Economic Forum ) op.

Natuurlijk kreeg dat grote aandacht. En natuurlijk geilen een hoop mensen erop om in zijn buurt te zijn. Dan zijn zij dicht bij de macht, en zoals gebruikelijk proberen zij een graantje mee te pikken van de welvaart. Zij sloven zich uit voor zo’n baas. Dat doet pedofieltje Rutte en kontenlikkertje Kaag ook.

Zij verkopen zelfs hun moeder als het nodig is om een trapje hoger te komen. Dat is meestal de mentaliteit van zulke mensen. Zij vergeten alleen dat dit kontenlikken geen indruk maakt bij diegene waar zij dat bij doen. Want die mensen gebruiken alleen die kontenlikkers, totdat zij niet meer nodig zijn.

Ik heb het vaak gezien in het bedrijfsleven. De mensen denken en hopen bij zulk een gedrag voordeel te behalen. 99% heeft niet door dat zij alleen maar gebruikt en soms misbruikt worden.

Als mensen rijk zijn komen zij vaak alleen slijmballen en jaknikkers tegen, die op die manier proberen wat geld of macht mee te pikken. Dat zit in de mens zelf. Zij hebben groot respect voor het feit dat die baas een behoorlijk bedrag heeft verzameld of een hogere status heeft .

Respect is geen probleem. Ieder mens heeft recht op respect. Rijk of arm, gezond of invalide, verstand of debiel, zij verdienen allemaal gerespecteerd te worden.

Wij stellen echter vast dat de laatste honderden jaren de Rothschilds de puppets zijn geworden door hun financiële positie van hogere rang groepen .zoals illuminatie, Khazarian Maffia etc.

Wij, het volk, is door hen rucksichtslos misbruikt en geofferd met hun oorlog speeltjes. En nu is er een nieuwe groep aan het firmament om deze smerige traditie voort te zetten. Mag ik U voorstellen, dat is o.a. onze eigen regering, die openlijk lid zijn en de bevelen uitvoeren van het WEF.

Een Rotschild organisatie in een nieuw jasje.

TRAP DAAR NIET IN. GEEF HEN NIET DE RUIMTE DOOR WEG TE KIJKEN EN NIETS TE DOEN. HET IS UW LAND WAAR U TEGENAAN KIJKT EN NIET HUN LAND…..Land wat zij van plan zijn van U te stelen. En dat niet alleen, ook uw eigendommen en VRIJHEID.!!!!! BOER PAS OP JE KIPPEN.!!!?!??

GTB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.