GTB nieuws 5 maart 2023

 

Mrt. 5, 2023
GTB 869.

WEES ALERT, PAS OP, KIJK UIT, DOE MEE…!!!!!

Aan de ene kant adviseer ik U om toch vooral mee te doen met de Demo(nstraties) en als het doorkomt het bijltje er bij neer te gooien, te staken voor een betere toekomst!!!!!!

Aan de andere kant sus ik U in slaap met de woorden, dat de situatie bijna is opgelost. Dat de Q forces en/of de White Hats al alles in de hand hebben en dat het zeer binnenkort gedaan is.

Daar lijk ik wel een beetje op de vroegere Joop Den Uyl. Die had het ook altijd over ; aan de ene kant… maar aan de andere kant….!!!

Welnu, dat is zo bedoeld. De grote strijd op wereld niveau, dat zijn de Q forces en de Z forces alsmede de White Hats. En de andere , de protest kant, de staking kant, de demo’s , dat is het plaatselijk niveau.

Het is begrijpelijk, als U mijn aantekeningen gevolgd hebt dat die hele grote klus de kern betreft van de wereld, de wereld heerschappij.

De 186 centraal banken van Rohtschild, de Global Corporate Control, het Militair Industrial Complex, de Free Meesons, de illuminatie, de club van 300, de Bilderbergs, de Skull and Bones, de Knights of Malta, de Jesuits, de Satanische Khazarian Maffia, de Cabal en nog meer van die gevaarlijke padvinders clubs. Die gezamenlijk weer onder controle staan van andere groepen.

Dat gaat door tot aan de duizenden jaren van observatie door buitenaardse societies…..( maar dat heeft verder geen zin, want dat is woesi-woesi land, daar weten wij bijna niets van, dus dat is alleen maar gissen) Er zijn wel bronnen die aangeboord zijn, zoals Kerry Cassidy met haar honderden interviews onder de naam van project Camelot, maar die zijn zo buiten ons veld, dat het moeilijk te volgen is en tegelijker tijd moeilijk om te geloven., vooral door het gebrek aan keiharde bewijzen.

Dan hebben wij vooral te maken met de plaatselijke situatie, net als alle andere landen. En zolang de bevolking zelf niet optreed, zolang zal het doorsudderen.

Want voordat de q forces, de Z forces, de tijd krijgen en hebben voor ons, kunnen wij al jaren verder zijn. Dat is ook heel begrijpelijk, daar datzelfde plaats vindt in alle landen. Deze onderdrukking van DE CABAL is zo diep doorgedrongen in alle samenlevingen, dat het bijna onbegonnen werk is, daar aan te beginnen, en toch moet dat.

Daarom zijn alleen rigoureuze maatregelen nodig zoals een algemene staking of een ingrijpen van de militairen.
Als de democratie deskundig om zeep geholpen is en de rechterlijke macht, zowel als de uitvoerende macht volledig in de zak zitten van de rulers, door vooral financiele corruptie, is er en bestaat er geen andere remedie.
En dat moeten wij ons echt realiseren.!! Dat is moeilijk, zeer moeilijk.

Maar als wij maar afwachten en afwachten, vertrouw je straks je eigen buurman niet meer en wantrouw je zelfs je eigen kinderen, die op de scholen geïndoctrineerd zijn geworden. ( zie de communistische en fascistische overheersingen van Rusland, De DDR, Roemenië, Etc. Etc.)

Neen, landelijke veranderingen moeten landelijk door de bevolking zelf doorgevoerd worden.!!!!
Dat staat als een paal boven water. Laten wij god op de blote knieën danken , dat er mondiaal weerstand groepen al meer dan 60 jaar bezig zijn op te staan, tegen deze duizendjarige overheersing.

Die nu zijn werkelijkheid van bestaan naar buiten gooit via aids, schweinflue, Spaanse griep, ebola, polio, sars, en covid. Men is bezig ons uit te roeien. Men zegt het openlijk. Slecht 500.000.000 mogen op de aarde verblijven, daar hebben zij, de illuminatie, genoeg aan, de rest moet verdwijnen. Goedschiks of kwaadschiks, maakt niet uit. Maar een ding staat vast. U hoort bij die laatste afschuwelijke grote groep nietsnutten.

Het plebs, het ongedierte, de insecten, het Gojem…..
Dus het is aan U…. NU, NU en nog eens NU….

GTB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.