GTB nieuws 6 maart 2023

Mrt. 6, 2023
GTB. 870.

TWEE WAARHEDEN TEGELIJKERTIJD KAN NIET. HET IS HET EEN OF HET ANDER…..

Welnu dat is de onduidelijkheid die bestaat of bestaan heeft.
Er is bewezen dat het covid 19 virus niet bestaat. Een virus is afval. Het Virus is nooit geïsoleerd geworden. iets, wat niet bestaat kan niet ontsnappen in Wuhan.

Ik herinner mij . Eerst de creatie in USA, dan door naar het Engelse lab. Gesmokkeld over de Britse grens naar China. De arrestatie aan de grens van Engeland van Chinese chemicus met 12 ampullen op weg naar China.

Dan de verhalen rond een vleermuis, die de mens zou hebben besmet, wat godsonmogelijk is. Dan het overspringen op de mens ( wat 600 tot 800 jaar duurt, door het muteren en aanpassen van de bacterie zelf). De zogenaamde patenten, die over griep gingen.

Dan het “ontsnappen” uit het lab, wat duidelijk wijst op levensgevaar.. Dan het aantal doden (wat ontstond, net zoals in Italie, na het aanzetten van 5G (dus niet het virus, omdat dat niet bestaat). U ziet, allemaal verhalen om het spannend en levensgevaarlijk te maken voor het publiek. Het is volgens mij allemaal “MISLEIDING VAN DE BOVENSTE PLANK.”!!.

Want er was plotseling geen griep meer! Elk jaar komt er een griepgolf, die gemiddeld tussen de 8 en 900.000 slachtoffers maakt. Doch meestal mensen die hevig aan andere ziektes lijden.

De verzwakten van onze samenleving, die niet meer zo’n griep erbij kunnen hebben.(als een natuurlijk najaarsstorm die de bijna doden takken uit de boom verwijderd.)

Dan het andere scenario. Het gelieg en bedrieg van iedereen.
Men vertelde over een dodelijk virus, over veel doden (5G) valse opnamen, valse films, in scene gezette doden rijen.!
Men vertelde over het erg besmettelijk zijn. Ziekenhuizen kregen geld vooraf, voor de nog te verwachtte covid doden. Medicijnen (remdescevir) moeten gegeven worden die voor 75% dodelijk waren.

De ziekenhuizen lagen vol.., een grote leugen… ik heb geheime opnamen gezien van intensief care units die leeg stonden…zowel in Duitsland als Frankrijk. (familieleden werd de toegang geweigerd- lekker makkelijk.)
Het personeel moest ook zogenaamde covid patiënten aan zuurstof pompen leggen waardoor 90% stierf.( weer eu.100.000,- aan premie binnen)

Gezonde en genezende medicijnen werden overal wettelijk verboden.( HydroxyChloroqine en Ivermectine en Zinc)
Doktoren die protesteerden, werden uit hun ambt gezet, of de vergunning om als arts op te treden afgenomen. Dan werd er, wat nog nooit gebeurd was, inentingsserums, die onvoldoende getest waren, plotseling zomaar op de markt toegelaten “om het volk te redden.!” Alle regeringen schreeuwden, dat de inentingen een sociaal gebeuren was en dat iedereen moest deelnemen.

De bevolkingen werden opgesloten. Er werd een PCR test gebruikt voor controle waar bijna iedereen van wist, dat deze niet deugde. Dat had zelfs de maker verteld (die werd later vermoord) de test was zelf erg gevaarlijk in verband met dat het hoog in de neus tegen de hersenen afgenomen moest worden.

In die watten staafjes zaten nano receptoren etc. zij waren niet instaat vast te stellen of iemand ziek was of niet…..
Dan de hersenspoelerij van de Mainstream media, waar elke minuut het woord covid genoemd werd. Dan de onzinnige verplichting mondkapjes te dragen, die niet deugden (onze minister; “het is een manier om de gedragswetenschap van de bevolking te bestuderen”.) daar ging het helemaal niet om bescherming. Want dat deden die kapjes niet, ook dat wist men.! Dan de onzinnige afstand regels…….

DAT ALLES BIJ ELKAAR DOET MIJ IN DAT LAATSTE , DAT GELIEG EN BEDRIEG GELOVEN EN NIET IN EEN ECHT VIRUS. WIJ ZIJN ALLEMAAL TOT IN ONZE BONES BELAZERD…..NOGMAALS……….DAAROM MOET DIE DOOR EN DOOR VALSE MISDADIGE REGERING WEG…..!!!

GTB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.