GTB nieuws 7 maart 2023 update

Mrt. 7, 2023
GTB 873.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
(6-02-23)

 Vaticaan bank.

Het financiële imperium van de Khazarian Maffia staat op instorten.
Dat is waarneembaar aan Credit Suisse, de belangrijkste Bank van de Khazarian Maffia in Zwitserland.
De laatste weken heeft de Zwitserse bevolking al 120 miljard Zwitserse franken van de Bank gehaald. Credit Suisse is een expert voor het witwassen wereldwijd, en ook hoogverraad is haar niet vreemd, meestal in opdracht van de hogere regionen.

Na credit Suisse gaan de Domino stenen omvallen zoals de Wereldbank en Het IMF. Ook Vaticaan Bank is actief in het omkopen van de puppets van de. illuminatie e.d. Deze uitlatingen zijn de vermoedens uit de kringen van de Mossad en de MI 6.

Wells Fargo, City Bank, Chase en Morgan verkeren in staat van faillissement, alhoewel dat nog niet publiekelijk gemaakt is geworden.

Kredieten aan het westen door Japan en China van 162 miljard zijn gestopt. Daarmede is ook de Zwitserse Octagon Groep in zwaar water terecht gekomen. Deze verkeerd ook in staat van faillissement, hoofdzakelijk door de insolventie van Credit Suisse.

Nu probeert de Khazarian Maffia door bedreiging geld en goud los te peuteren van diverse oosterse en Aziatische Landen. Indonesië werd aangezegd geld en goederen af te staan aan de Khazarian Maffia. Dit i.v.m. met eventuele aardbevingen en tsunami’s.

De boodschapper was iemand van de Nederlandse Ambassade in Jakarta. ( !??)
( GTB ;denk eraan, Nederland zet zich zwaar in voor de WHO. En NWO, in casu de Khazarian Mafia….zie de grote bek naar Rusland van Rutte en Kijk naar functie van Kaag).

De white Hats hebben Nederland gewaarschuwd het vooral niet te hebben over tsunami’s en aardbevingen, omdat de helft van de bevolking zich onder de zee spiegel bevindt.

( GTB ; dat is een indirecte dreiging aan de Nederlandse regering. Maar wat wil je, als je de eigen ambassade in een bevriend land zulke officiële en gevaarlijke dreigingen laat overbrengen.

Deze mensen zijn al in het verleden zware schade toegebracht geworden door Nederland.
Hoe kun je in godsnaam zulke officiele bedreigingen uitten….???????)
Het moet toch duidelijk zijn, dat daar duivelse intenties achter zitten. Een bewijs te meer, dat anderen organisaties buiten Nederland onze regering in hun macht hebben…..

Wordt vervolgd. GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.