GTB nieuws 7 maart 2023

Mrt 7, 2023

GTB 871 . Deel. 1 ( van 2)

UPDATE; KAT IN HET NAUW MAAKT WEDEROM RARE SPRONGEN.

(Nationale bond tegen overheidszaken.) ;

Volgende rolzitting ; tegen Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers nu op 21-03-2023…(uit het internet);
Vanwege het feit dat aangaande de civiele rechtszaak tegen Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers niet elk van hen als ‘bewindspersoon’, maar als burger ‘in persoon’ op het huisadres is gedagvaard, weet de rechtbank en de Landsadvocaat van Pelsrijken er blijkbaar geen raad mee.

Vandaar dat de periode voorafgaand aan het proces nu veel langer duurt dan gebruikelijk…Er wordt tijd gerekt door telkenmale redenen op te voeren die bewerkstelligen dat uitstel van de rolzittingen plaatsheeft.

De Landsadvocaat eiste ten eerste al op valse gronden (“obscuur libel”) een nietigverklaring van de dagvaarding, na ons verweer afgewezen uiteraard.

Vervolgens een tweede poging om de Bond naar de verkeerde rechtszaal te sturen alwaar men niet bevoegd is het geschil in behandeling te nemen. Ook dat is nu weer terug naar Kanton!

WOO verzoek

Uit het antwoord op WOO verzoek van de Bond bleek de Landsadvocaat gemachtigd te zijn door het Ministerie van Algemene Zaken om de ‘bewindspersonen’ te mogen vertegenwoordigen.

Maar dat moet als de ‘drommel’ gecorrigeerd worden; in bij verstek veroordeeld, wegens het niet komen opdagen met de juiste gemachtigde, de gedaagden zijn juist bewust op burger-identiteit, in persoon gedagvaard op het huisadres en niet als ‘ambtelijke bewindspersoon’ op het Ministerie die vervolgens de Landsadvocaat van Pelsrijken inschakelt zoals de Staat altijd doet…

De Landsadvocaat pleegt samen met niet nader genoemde personen binnen het ministerie van Algemene Zaken valsheid in geschrifte (zie brief WOO verzoek).

 

Dat laatste is helemaal vreemd, want sinds wanneer betreft deze binnenlandse dagvaarding dan een buitenlandse aangelegenheid?
Precies wat de Bond al eerder stelde in haar vorige nieuwsbrief; zo maakt de ‘kat’ in het nauw wel hele rare sprongen..!

De bond

De Bond heeft het dus voor elkaar gekregen dat de rolzitting nu op 21 maart a.s. weer op de rol staat, bij de juiste rechtbank Kanton en niet bij rechtbank Team Handel (zie brief) . Wij trappen niet in doorzichtige juridische spelletjes van overheidsdienaren en de Landsadvocaat.

De publiekrechtelijke organisatie ‘Staat’ moeten wij niet hebben. Niks ambtelijke immuniteit. Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid bij Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers zèlf. Zoals het hoort, zullen zij zich persoonlijk moeten verantwoorden voor hun wandaden..!

De dagvaarding van de Bond kan gerust als een unicum worden beschouwd, want voor het eerst zijn in een Civiele gerechtelijke procedure Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers Civiel als burgers gedagvaard. De Bond is onze deurwaarder dan ook erg dankbaar dat hij als één van de weinige deurwaarders in Nederland het aandurft om onze dagvaardingen thuis op het woonadres betekend af te leveren, wat de deur opent om Rutte en cs. persoonlijk aansprakelijk te stellen en daarop zich als burger zich te laten verantwoorden voor de rechter, zodat Rutte en cs. zich niet kunnen verschuilen achter de rechtspersoon. ( wordt vervolgd)

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.