GTB nieuws 8 maart 2023

Mrt 8, 2023
GTB. 874.

vervolg
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD.WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 06-03-23)

Bill Gates met zijn genocide spuiten

De Filippijnen hebben een arrestatie bevel uitgevaardigd voor Bill Gates.
( het moet zijn kloon zijn, want de echte is allang via een militair tribunaal in Gitmo gaan hemelen.)
Dus dat beperkt ernstig zijn bewegingsvrijheid.

Ook zijn er berichten over de aanhouding van Fauci, althans zijn kloon. Hij wordt beschuldigd van misdaden tegen de mensheid. Verder mag De Ukrainse vlag niet meer vertoond worden in Israël. Dit is het gevolg van een revolte van de joodse gemeenschappen, die de oorlogszuchtige Netanyahu weg willen jagen.

Dan zijn er berichten dat de lesbische ( afpersbaar) (daar heb je weer dat anders dan anderen) Lori Lightfoot, de eerste zwarte burgermeester van Chicago is weggestemd.

Zij is de eerste na 40 jaar, die weggestemd is geworden.
Dat opent de weg voor een rechtse kandidaat. Ook in Florida is de jurisdictie van Disney World afgenomen.

Vanaf heden vallen zij nu onder de wet van Florida zelf. De normale sheriff is weer de baas. Verwacht wordt dan ook dat vele onderzoeken nu worden opgestart. Vooral naar het tunnelcomplex onder Disney World, 40 km van Orlando.

Dan is de G20 vergadering afgebroken. Er is ook geen eind communiqué uitgebracht, iets wat nog nooit is voorgekomen. Dan zijn er tal van landen, die nu eisen dat de overheersing van het Westen afgelopen moet zijn.

Landen die dat eisen zijn oa. Brazil, India, China, Zuid Afrika, Mexico en anderen. Dus ook weer niet de kleinsten.
U ziet dat er zich duidelijk een weerstand opbouwt om de hegemonie
Van het westen ( Khazarian Maffia )terug te drukken en te doorbreken.

Iran, Rusland en China zijn de targets van de Khazarian maffia, die probeert een atoomoorlog via deze landen te ontketenen. Daartoe krijgt China van alles wat er gebeurd de schuld. Ook beweren geheime diensten dat Iran binnenkort de beschikking krijgt over eigen ontwikkelden atoom bommen.

Een groot onderzoek heeft aangetoond dat de covid INJECTIES wereldwijd 24 x zoveel doden heeft veroorzaakt als dat een normale griepgolf zou veroorzaken. Het is dan ook aan te raden om, indien U bent ingeënt, op zoek te gaan naar detoxination producten op het internet.

Wees een realist en onderga niet hetzelfde lot. De oversterfte is nog steeds bezig en neemt alleen maar toe. Bijna allemaal gevaccineerd.

Het eerst belangrijke bent U en uw eigen gezondheid…..!!! Doe het uw familie niet aan met lijdzaam aftewachten, of het bij U ook mis gaat.

Het heeft totaal niets te maken met bangmakerij…..

ER BESTAAT NIET VOOR NIETS EEN GERECHTELIJK BEVEL AAN PFIZER OM DE 9 BLADZIJDEN. AFWIJKINGEN, DIE PFIZER WILDE WEGMOFFELEN VOOR 75 JAAR, TE PUBLICEREN. DAT IS DE WAARSCHUWING AAN U……. DUS…..!!!!!

GTB.:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.