GTB nieuws 10 maart 2023

Mrt. 10. 2023
GTB. 876.

NIETS IS WAT HET LIJKT, NIETS LIJKT WAT HET IS…
“De Klonen”(zover ik het tot nu toe heb kunnen begrijpen)

Kloon Dolly

De kloon Dolly werd gemaakt zo’n twintig jaar geleden….!
Het was giga. Dolly werd wereld beroemd. Een schaap, niet gegroeid langs normale natuurlijke weg, maar door cellen van een schaap aftenemen en die te vermenigvuldigen. Deze techniek werd officieel op ethische gronden direct verboden na Dolly.

Welnu diep onder de grond was men allang met deze technieken bekend en werden deze al toegepast,!
Deze Alien techniek is verfijnd en uitgebreid. Er zijn al berichten van mensen, die belaagd werden door Klonen. Killer Klonen o.a. In 1990.

Het verschil met een normale mens en een kloon is bekend. De kloon heeft geen ziel ( godskern) in zich. In het kort gezegd wordt de ziel direct via universele wetten bij bevruchting van uit het universum aangetrokken. Welnu bij het creeeren van klonen vindt geen moment van bevuchting plaats, de menselijke cel ontstaat daar niet. Die is als cel reeds aanwezig, dus er vindt geen universele ziel aantrekking plaats.

Dat betekend, dat de kloon zielloos is, zonder geestelijk gevoel. Dat maakt hem koud en gevoelloos. Hij is geen mens. Maar gecreëerd wezen zonder ziel.

Daarbij komt, dat de kloon’s brain leeg is en die wordt eerst elektronisch vanuit de originele mens gekopieerd en overgebracht. Dus de kloon weet alles wat de originele mens weet, zijn hele geheugen is op de kloon overgebracht.

Maar men heeft inmiddels vastgesteld dat deze overgebrachte brain info een looptijd heeft ca 3 jaar, waar zijn geheugen daarna snel verslechterd. Het geheugen houdt het niet meer vast. Dus moet dit geheugen opnieuw in de kloon geprogrammeerd worden. Het voordeel van een kloon is dat hij via nano particles in zijn lichaam geprogrammeerd kan worden met speeches, opmerkingen etcetera.

Het herkenbare aan de kloon is, dat hij niet of nauwelijks met zijn ogen knippert, terwijl een normale mens dat een paar keer per minuut doet. Ook zie je het wit onder zijn oog pupil, dus 3 kanten wit, in plaats van alleen aan beide zijden van de pupil.

De techniek van klonen is ons verder aangeleerd door Alien groepen, die al honderden jaren hiermede experimenteren met en zonder onze toestemming (treaties1954) en dat nog steeds doen op gen en dna gebied.

Het maken van een kloon duurt twee tot drie maanden, dan kan men hem tot zijn gewenste leeftijd brengen. Of dat nu 20 jaar is of 50 maakt bij a geen tijdsverschil.( belangrijke mensen hebben een of meerdere klonen.

Dan is er de dubbelganger, die is getraind geworden om de origineel na te doen, met stem, handelswijzen en handelingen. Hij weet erg veel van het verleden van de originele mens, op zich is dat een ander mens met een ziel, met gevoel.

Maar ook hij kan worden geïnstrueerd via chip-implantaten in de hersenen, of door hypnose en brainwashing, MK Ultra.

Dat staat ongeveer gelijk met het dragen van een masker. Vaak is echter de onnauwkeurige afwerking van het masker aan de hals te zien, waar de grens of overgang van masker naar lichaam is. Daar moet U dus op letten.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.