Pak echte criminelen op zoals Demmink, Rutte en hele politiek en koningshuis!

 

Het is hoogtijd dat de echte criminelen gepakt gaan worden wat hun ons tig jaren aan hebben gedaan..

De grote kinderhandel waar kabinet en koningshuis mee werkt.. vooral het satanische moorden op kinderen door het koningshuis en kabinet en vele BNNERS die hieraan mee werken.. Hoog tijd dat hun voor het tribunaal gaan verschijnen.. Tijd dat deze echte criminele van de tv verdwijnen… Dit gebeurd wereldwijd dus tijd dat echte criminelen naar de gitmo zullen verdwijnen!!

 

Hoogtijd dat we onze geld en onze vrijheid terug gaan krijgen!!!

 

Nu vandaag op het nieuws : Onderzoek: ‘Politie verzamelt op grote schaal data van demonstranten’

Ik ben geen crimineel

Zo ook ik kreeg een uitnodiging dat ik verhoord moest worden op politie bureau op zondag 19 februari, ik zou iemand beledigt hebben. Ik wist totaal niet wie…   Het politie bureau was ook nog eens gesloten vanwege verbouwing, dus ik  vertrouwde de hele brief niet die ik ontving..

Heb toen wel gelijk advocaat ingeschakeld, vanwege ik teveel weet wat er gaande in de wereld is en ze die mensen monddood willen maken..  advocaat had de afspraak laten verzette en we hoorde heel lang niks van de politie en toen ineens werd ik gebeld dat ik op vrijdag 3 maart verhoort moest worden.

Ik ben autonoom, en heb mijn diplomaten paspoort en mijn geboorteakte mee en geen ID kaart want die is eigendom van de overheid, en ik ben geen product van de overheid. Bij de ingang moest ik mij melden bij de balie en toen was er niks aan de hand dus dat verliep goed hoe ik mij als mijzelf kon identificeren.

Het verhoor toen vond de persoon die de aangifte nam dat het niet duidelijk was dat ik die persoon was.. Duidelijk de geboorteakte stond duidelijk ook een stempel van de gemeente en in mijn paspoort duidelijke foto’s ook van mij maar mevrouw was het er niet mee eens..  Ik wist toen ook nog niet wie ik beledigt zou hebben.

2 agentes

Er kwamen 2 agentes bij en ik werd gedwongen om vingerafdrukken af te laten nemen. Ik weigerde dat omdat ik geen crimineel ben en ook nooit iets crimineels gedaan heb.. dus ik weiger afdrukken te laten afnemen omdat ik niks gedaan heb.  Ik gaf aan eerst te willen weten wie ik beledigt zou hebben dan pas kijken we verder.

mensen die mij kennen weten dat ik altijd rustig ben en zeker bij een gesprek. Dit keer liet ik niet over mij heen walsen, want dit systeem waar ik nu mee te maken heb deugt voor geen meter.. Ik ben geen crimineel, nooit geweest.

Ben ook geen typ ofzo die criminele dingen zou doen.

Ik moest dus vingerafdrukken nemen, 6 keer aan toe hebben ze geprobeerd mijn vingerafdrukken af te nemen en telkens lukte dat niet.. Uiteindelijk zijn ze er mee gestopt, dus vingerafdrukken hebben ze niet…  Ik heb niks gedaan, dus daarom hebben ze geen vingerafdrukken nodig! Dus die kregen ze ook niet, vanwege ik echt wel hulp van boven heb gehad… Ik ben geen crimineel!! Als ik iets strafbaars gedaan zou hebben, snap ik als ik vingerafdrukken moest geven, maar als je niks gedaan hebt, dan hebben ze die ook niet nodig!

Social media

Ik merkte dagen ervoor dat mijn social media online stond, toen ik zelf niet online was.. dus zo zie je dat ze al een tijd bezig waren om mij in de gaten te houden, zo ook mijn website, waardoor ze zien dat ik dondersgoed weet wat voor zieke wereld we leven. 6 tot  8 weken geleden was er een inlogpoging op mijn instagram vanuit London, dus die heb ik toen gelijk verwijderd.. ik was daar meteen klaar mee ook..

En nu ook mijn andere social media is helemaal doorzocht.. echt krankzinnig alsof ik een zware crimineel ben die helemaal doorzocht moet worden… Dit is echt ziek gedrag van de politie..

Ben een demonstrant die totaal niet van vechten ofzo houdt, blijf altijd rustig en als het uit de hand loopt, dan pas ik zeker wel op.. Ben totaal niet iemand die alles gaat verpesten.. wij alle demonstranten houden het netjes.. er worden politie in burger ingezet om escalatie te veroorzaken bij ons de demonstranten..  Dit systeem van de politie die opdracht krijgt van de criminele kabinet om dit te doen zijn juist de daders.. dus politie is je vijand en zijn niet meer voor de burgers.

 

Ik kreeg te horen dat ik dus vanwege een paar tweets naar de gemeente Alkmaar dat ik die voor NSB gemeente heb uitgemaakt daarvoor moest ik verhoort worden.. Het is vrijheid van meningsuiting, maar hier staat een flinke geld boete voor en je kan ook nog in de cel terecht komen.. Hoe krom.

De tweets waren van oktober 2022. In december heeft de gemeente Alkmaar aangifte gedaan dus 2 maanden hebben ze mij al doorzocht de gemeente Alkmaar en toen pas aangifte gedaan en politie heeft ook nog eerst bijna 2 maanden gewacht om mij te verhoren..  Dus in die tijd hebben hun mij dus op social media nagepluisd alsof ik een flinke crimineel ben ofzo. Ik kreeg ook te horen dat het bij de politie rechter moet komen en die bepaald of ik dan een strafblad krijg en dat vanwege een mening op twitter!! Hoe krankzinnig

Klacht

Ik heb ook een klacht ingediend over hoe ik ben behandeld als crimineel en ik geen crimineel ben en ook over dat ik mij wel kon legitimeren en ze op het verhoor neer heeft gezet dat ik mij niet kon legitimeren en ik met mijn geboorte akte en diplomaten paspoort gewoon heb kunnen identificeren dat ik die persoon was..

Een paar dagen later werd ik terug gebeld vanwege de klacht en die agent gaf aan omdat ik op twitter zag dat er veel meer mensen de gemeente Alkmaar als NSB gemeente hadden neergezet op twitter en ik niet de enige ben.. vertelde de agent jij bent uit gekozen..

Hoe ziek en krankzinnig is dit walgelijke systeem

 

Ik heb verder niks te verbergen…

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.