Den Haag 11 maart 2023 de demonstraties

 

Er waren 2 demonstraties, wij het volk tegen het beleid en de Extinction Rebellion.

Ik was rond half 12 in Den Haag en vrienden van mij die er al waren die gaven aan dat het al chaos was bij het zuiderpark dat iedereen werd gecontroleerd ect.. dus we zijn toen bij malieveld gaan kijken hoe de demonstratie verliep bij de Extinction Rebellion de klimaatwappies, want dat zijn echt de wappies..

Hier mijn mening erover in een kort filmpje. Zelf was k rond kwart voor 4 alweer thuis want had het wel weer gezien hoe verschil er was met hoe de gestapo optreed bij ons of bij deze klimaatwappies. Het ergste vond ik dat al die ouders hun kleine kinderen zo hersenspoelen over de klimaat want er is niks aan de hand is 1 groot leugen waar de media mee bezig is om angst te creëren over het klimaat.

Wij als demonstranten tegen het beleid worden keihard gemept door de gestapo en waterkanonnen zo hard ingezet dat mensen weg worden gespoten met gaten in hun hoofd, en hier hele dag werd aangegeven dat ze ook weg moesten en dat politie hard ging optreden.. Stuk of 8/9 keer werd dat omgeroepen en werd niks gedaan door gestapo.. alleen bankmakerij en hiervoor is heel wat inzet ingezet.. voor een soort film want daar leek het behoorlijk op..  Het omroep systeem ging ook weg uiteindelijk en gebeurde gewoon niks die klimaat hysterie van die mensen mocht gewoon doorgaan…

Het is echt omgekeerd met hoe deze demonstratie verliep en de klimaat gebeuren dat werd allemaal toegelaten.. Rond 5 uur wat in scene is gezet dat er een aantal klimaat demonstranten uiteindelijk toch een straal van de waterkanonnen is ingezet… Alles was gepland..

Omgekeerde wereld met demonstraties

Slachtoffer van waterkanon beschuldigt politie van zinloos geweld en nalatigheid. In het ziekenhuis bleek dat Štastná een schedelfractuur had, plus een flinke hoofdwond en een hoop blauwe plekken. De vrouw heeft dan ook geen goed woord over voor de actie van de politie. Volgens Štastná had het waterkanon net zo makkelijk een einde aan haar leven kunnen maken. Eindhoven januari 2021

Wij de echte demonstranten als wij demonstreren is er geen zorg voor droge kleding en wordt er geen brandweer ingezet voor voorzorg wat er met ons kan gebeuren.. De gemeente doet dit uit voorzorg, en waar is alle voorzorg geweest van ons met demonstreren.. Vele zijn gewond geraakt en dat keuren ze goed en geen voorzorg!! Omgekeerde wereld. Extinction Rebellion krijgen nog geld hiervoor ook van de overheid!! Zieke shit systeem!!!

Hier een jonge vrouw waar de waterkanon naar toe werd gespoten door de politie en ze zwaar gewond werd bij een demonstratie in Eindhoven in januari 2021..

 

 

Romeo’s

Bij ons als wij demonstreren worden er Romeo’s ingezet.. Dat zijn politie in burger die het moeten escaleren zodat de media aan kan geven dat wij de demonstranten agressief enzo overkomen.. Wij zijn vredelievend en wij zijn er niet om te rellen… Ze proberen op allerlei manieren ons in een zwart dag licht te brengen en media, politie kabinet werken allemaal samen aan dit corrupte systeem…

 

Het is nu echt hoogtijd dat we met zijn alle opgaan staat tegen dit zieke beleid!! Iedereen moet zijn werk neerleggen.. Elke baan maakt niet uit welk gewoon alles, maar dan ook alles stoppen aantal dagen totdat het corrupte systeem waarin we zitten gestopt is.. Niemand, maar dan ook niemand moet meer een slaaf van de overheid zijn!! Want dat is iedereen.. Iedereen wordt erin geluisd of je het nu ziet of niet!!

Iedereen is een slaaf van deze zieke roverheid!!

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.