GTB nieuws 11 maart 2023

Mrt. 11, 2023
GTB 877.

Es Steht ein soldat am Dnepr strand, ….er streitet fur sein Vaterland…..

Ja, dat is de boodschap. De russen zijn door het westen constant uitgedaagd. De laatste honderden jaren een paar maal tevergeefs aangevallen. Napoleon, Hitler en nu de Navo.

We weten het. Het was afgesproken met de Russen, dat de Navo de aangrenzende gebieden niet zou opslurpen en dat die landen onafhankelijk zouden blijven. Neutraal…, Nu geeft de Navo bluntly toe dat het een valletje was….

HET WESTEN HEEFT DE RUSSEN BELAZERD!

Het enige land wat nog niet opgeslurpt is, is de Ukraine.
Zelfs het gebied DONETZ en Uganzk, typisch Russisch land, is de laatste 8 jaar gebombardeerd en heeft zo’n 31.000 Russische burgers doen hemelen. Nadat Poetin het Westen twee keer gewaarschuwd heeft, heeft hij eindelijk de rode streep getrokken.

Het Russische leger heeft het gebied bezet ten oosten van de Dnepr, de vroegere grens van Rusland, waar de Navo niets te zoeken heeft. Het gebied heeft een Russische bevolking en men spreekt Russisch. Bijna alle oorlog vluchtelingen zoeken hun heil in Rusland, niet in het Westen. En dat is een groot teken aan de wand.

Het moederland, waar zij allemaal zonder klagen worden opgevangen.
Het moederland heeft de veiligheid van zijn burgers vellig gesteld.

Alle nesten van waaruit de Ukraine de bombardementen uitvoerde, zijn vernietigd.
De Russen hebben een vredesvoorstel gedaan, de vijandelijkheden te staken onder voorwaarden, dat de Ukraine stopt met de bombardementen en dat zij neutraal blijven en dat zij geen lid worden van de NAVO..

Zelenskyy was daarmede akkoord, maar Johnson van de UK vloog binnen en bezwoer samen met de USA, dat Zelenskyy niet akkoord mocht gaan. Daartoe beloofden zij geld en wapens en een later toetreden tot de Nato.

De Nato had op het oog de Ukraine te gebruiken om oud oorlogsmateriaal te dumpen en nieuwe wapens te testen, en tegelijkertijd Rusland ernstig te verzwakken.

De MSM was geheel op hun hand ( Cabal). Dit wordt de vierde poging van de Cabal om een wereld
Oorlog te starten. Eerst Iran, dan Korea, dan Taiwan en nu de UKraine.
( woorden van de Nazi Werner von Braun p zijn sterfbed
tegen zijn assistente Dr. Carol Rosin “ EN HET LAATSTE CAROL, HET LAATSTE ZAL EEN GEFACKTE ALIEN AANVAL ZIJN.)

Ook deze laatste poging zal de Cabal niet lukken. Omdat Chi, Poetin en Trump aan een zijde staan, een zijde zonder Cabal invloed….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.