GTB nieuws 13 maart 2023

Mrt. 13, 2023
GTB. 879.

WIE ZICH NU NOG LAAT INENTEN IS GEK, MET DE LEPEL IN DE BEK…
MET DE VORK….

JA, het moet U nu wel duidelijk zijn. Wie zich nu nog laat inenten, die zoekt het op. De chemische ellende…..
Na wereldwijd meer dan een geschatte 20 miljoen doden en het 10 fout aan verminkten, moet U toch ergens een graantje van de info hebben meegepakt.

Ook al vraagt zich dat stomme zooitje van ons kabinet zich officieel af : waar komt die oversterfte vandaan. Maar deze criminelen moet je niet meetellen, die deugen van geen kanten.

DE GROTE WAARHEID WORDT LANGZAAM DUIDELIJK.:

Wij kunnen onze medicijnen niet meer vertrouwen en zeker niet de injecties. De club die de medicijnen maakt is niet te vertrouwen en de instanties die, en dat is wereldwijd, hun producten moeten goedkeuren, zijn allemaal in de loop van de achter ons liggende jaren, geïnfiltreerd en omgekocht. sponseren is het moderne woord.

Door de geld jacht en de jacht op de macht is de farmaceutische industrie verworden tot een misdadige, criminele onderneming.

Een serum tegen wat voor ziekte dan ook wordt gebruikt om U met andere stoffen, die aan het serum zijn toegevoegd, ziek te maken. Dit zodat U daarvoor weer andere medicijnen van hen moet kopen, die op hun beurd weer toegevoegde rotsooi herbergen. Mijn, niet dokter zijnde advies aan U:

1. Neem nooit meer een injectie, als het niet levensreddend nodig is.
2. Weest voorzichtig met gezondheid supplementen, want daar wordt ongetwijfeld mee gerotzooid.
3. Vertrouw niets meer wat uit de farmaceutische hoek komt.
4. Ga zelf op zoek naar natuurstoffen om uw lichaam te genezen
5. Al die synthetisch, chemisch samengestelde, door labs geproduceerde medicijnen verdienen opnieuw te worden onderzocht door een totaal vernieuwde en schone , niet gesponseerde particuliere en zwaar gecontroleerde controle groep.

De oude controle punten en toelating autoriteiten moeten direct worden opgeheven. Zij zijn tot in de bones verrot. Vooral nu praktisch alle regeringen geïnfiltreerd zijn geworden door de WEF, de WHO en de huidige sponsor companies zo als Bill gates foundation, Blackrock, Vanguard, State street Corp., en Fedility Investments Intl.

In Onze natuur is alles voorhanden om U te genezen van wat u heeft ziek gemaakt. Langs mijn tuin groeien kruiden, die de bevolking plukt, en kookt als zij moeite met plassen hebben. Als U duikt en u raakt een brandkoraal aan, dan hoeft u alleen maar het zand onder de brandkoraal te pakken en daarmede de brandende plek in te wrijven.

En als U in een zee appel trapt dan plast u over uw voet en u kunt de doornen van deze appel met een pincetje verwijden al steken zij 3 cm in uw vlees.

En wintertenen kunnen door met de voet in uw urine te zetten snel genezen.
Het zijn wat stomme voorbeelden uit de praktijk. Die U beslist verder kunt aanvullen.

De natuur en ons lichaam reinigt en verdedigd uw op aarde zijn. Dat is door schepper zo geregeld.

DAAR HEBBEN WIJ GEEN PHARMACEUTISCHE INDUSTRIE VOOR NODIG. EEN INDUSTRIE DIE ZICH IN ONZE SAMENLEVING HEEFT INGEDRONGEN.
ZIJ ZIJN TOT GIF VERWORDEN IN ONZE SAMENLEVING. DAT IS BEWEZEN…!!!!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.